Vīrietis draudēja nogalināt viņas nolaupīto bērnu, ja viņa neizpildīs pavēles – šausmīgs gadījums, kas beidzās neticami!

Vīrietis Vendijai deva īpašas instrukcijas: “Viņš lika visu sarunas laiku telefonā ieslēgt skaļruni – es nedrīkstēju ar viņu sarunāties nekur, kur ir sabiedrība – ne bankā, ne kur citur. Kad iegāju kādā telpā, man lika telefonu iebāzt somā, lai viņš dzirdētu visu, kas notiek apkārt. Viņš teica, ka, ja dzirdēs ko tādu, kas izklausīsies pēc palīdzības jautāšanas, viņš nogalināšot manu meitu.”

The man gave <a href="http://www.fox5dc.com/news/local-news/209627392-story" target="_blank">specific instructions</a>: "He demanded that I keep the phone on speaker the entire time, that I was never to speak to him when I was in the bank or anywhere else, that I was to put my phone right inside my purse when I went into the bank or anywhere else and that way he could hear exactly what was going on. If he heard anything that sounded like I was asking for help, then he would kill my daughter.&rdquo;

Nākamās sešas stundas Vendija braukāja pa Virdžīniju, meklējot veidus, kā nogādāt naudu uz Meksiku. Vendija laupītājam piedāvāja 10 000 dolāru, bet nauda bija jāpārsūta pakāpeniski – ik pa 2 000 dolāru. Tomēr MoneyGram, naudas pārskaitījumu uzņēmums, šajā visā pamanīja kaut ko dīvainu, un tieši tajā brīdī Vendija saņēma īsziņu no savas meitas.

Lasi vēl: Stopētaja septiņus gadus pavada ieslēgta zārka lieluma kastē: nolaupītājs viņu no tās izlaida tikai tad, kad vēlējās izvarot

Vendija nekavējoties atbildēja meitai, jautājot, vai ar viņu viss ir kārtībā, uz ko meita atbildēja: “Jā, kāpēc jautā?”. Un tajā brīdī noraizējusies māte saprata, ka tā ir krāpniecība. Meita bija drošībā.

Diemžēl Vendijas Milleres gadījums tāds nav vienīgais. Piemēram, Virdžīnijā, Kalifornijā, Teksasā un Arizonā pēdējo divu mēnešu laikā ir fiksēti vairāki šādas krāpniecības gadījumi. Tā kā zvani vienmēr nāk no Meksikas, ir ļoti grūti tos izsekot un veikt kādus arestus.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment