Vīrietis iekuļās “sūdīgā” situācijā pēc viena nakts sakara; Nepārmetīsim, jo dzīvē gadās visādi

Viņš savu bēdu stāstu ievietojis vietnē Reddit. Tas ir visai pretīgi. Tātad, kāds otrā kursa students devās uz drauga dzimšanas dienas ballīti un vakara noslēgumā viņam izdevās mājās pārnākt ar meiteni, ar to arī viņu apsveicam. Pēc netiklā akta abi jaunieši cieši aizmiguši. Vēlāk naktī jaunietis pamodās un juta, ka viņam ir slapjas kājas.

273

Iedomājies notiekošo: viņš ir pamodies, viņa ķermeņa lejasdaļa ir viscaur slapja, nav šaubu, ka viņš domā, ka ir apčurājies. Paģiru mākts viņš tiek līdz tualetei, lai tiktu skaidrībā ar notiekošo, bet tur viņu sagaida pārsteigums! Labās ziņas ir tās, ka viņš nav apčurājies, sliktās ir tās, ka viņš no vidukļa līdz pat pēdām ir klāts ekskrementos. Viņš aplūkoja savu pakaļgalu, bet secināja, ka viņa dibens nav fekālijām klāts, tas noteikti bija milzīgs atvieglojums.

Jebkurš normāls cilvēks pēc iespējas ātrāk savestu visu kārtībā un atbrīvotos no ekskrementu paliekām, tomēr šis jaunietis bija pārlieku paģirains, lai spētu to izdarīt. Viņš raksta:

“Es ielecu dušā un mazgājos cik vien rūpīgi spēju, tajā pašā laikā mēģinot noformulēt tālākās rīcības plānu. Vienīgais, ko atceros ir tas, ka bija tumša nakts, biju piedzēries un nolēmu tikt ar to galā rītā. Mans istabas biedrs bija devies apciemot vecākus, tādēļ nolēmu šonakt gulēt viņa gultā un tikt galā ar haosu vēlāk.”

1132

Nākamajā rītā, kad jaunietis pamodās, viņš ļogoties nokļuva līdz savai istabai un saprata, ka pagājušās nakts notikumi nav bijuši tikai “slima suņa murgi”.

Viņš turpina:

“Tiklīdz pamodos, ne pa jokam salecos, atminoties notikušo un nekavējoties izlīdu no gultas. Sūdi! Es steidzos uz savu istabu, atvēru tās durvis. Vārdiem nav iespējams aprakstīt smaku, kas iesitās man nāsīs. Tā man lika sasvērties un pakāpties soli atpakaļ, gluži kā karstuma vilnis atverot krāsns durtiņas liet spert soli atpakaļ. Es stāvēju apdullis no smakoņas.”

Ko gan var iesākt cilvēks, kuram jātiek galā ar šādu situāciju? Protams, ka tev jāpasauc tuvākais draugs, jāsmejas un jāraud par šo situāciju kopā.

“Es piezvanīju draugam, kas dzīvoja blakus. Es teicu viņam, lai ātri nāk šurp. Viņš atnāca un nespēja noticēt tam, ko ieraudzījis. Acumirklī mūs pārņēma smieklu lēkme, mēs rādījām ar pirkstiem un turējāmies viens pie otra, nespējot pārstāt smieties. Tad pēkšņi mans draugs iekliedzās “mans dvielis!”, es ievēroju izsmērējumu sliedes, kas veda uz tualeti, kurā mētājās fekālijās klāts dvielis. Mēs secinājām, ka viņa panikā devusies uz tualeti un tur notīrījusies, izmantojot mana drauga dvieli un tad devusies mājās.

Saprotot, ka šī ir tā vieta, kurā es guļu, tās ir manas mājas, nācās rīkoties, lai visu sakoptu.

Diemžēl, izrādījās, ka palags nav spējis saturēt to, kas uz tā bija nonācis, tādēļ man nācās nodīrāt matracim auduma virskārtu, nolēmu to nemest ārā, bet apgriezt otrādāk. Gluži kā jauns.”

353

Uztraukumam nav pamata, jo jaunietis ieguldīja līdzekļus matrača tīrīšanā ar tvaiku, kā arī labu laiku turēja atvērtus logus – vēdinot telpas.

Labi, ka puisis pēc šī vienas nakts sakara nespēja atminēties nedz meitenes izskatu, nedz vārdu, jo bija dzēris, citādi viņa īpaši priecīga pēc šī atgadījuma nebūtu.

 

 

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment