Puika(12g) gribēja nopelnīt ar Youtube klipiem; Tad pienāca NENORMĀLS rēķins…

goog-adwords-adsense

Lai reģistrētos Adwords pakalpojumam, puisis izmantoja bankas kontu, ko bija atvēruši viņa vecāki, lai Hosē mācītos taupīt naudu. Nav īsti skaidrs, kā puisis bija darbojies Adwords pakalpojumā, bet summas auga katru dienu, pāris dienu laikā iztērējot jau 2 tūkstošus eiro. Kad summa turpināja pārsniegt kontā esošās naudas summu, bankas darbinieki sazinājās ar zēna vecākiem par neparastajām operācijām viņa bankas kontā, atklājot, ka Google mēģina noņemt no zēna konta vairākus desmitus tūkstošus eiro. Māte lika bankas kontu nobloķēt, bet tā kā zēna Adwords konts joprojām bija aktīvs, parāds turpināja augt.

jose-javier-adwords-600x360

Zēna māte stāsta, ka nav zinājusi, ko viņš izdarījis, viņš domāja, ka pelna naudu, nevis tērē to. Hosē vēlējās iegādāties mūzikas instrumentus savai grupai un pat stāstīja draugiem, ka ja kļūs bagāts, iegādāsies savrupmāju.

Kad rēķins no Google sasniedza 100 000 eiro apmēru, viņā nezināja, ko darīt, nespēja saprast kā viņš varēja iztērēt tik milzīgu naudas summu. Viņam bija aizliegts izmantot datoru jau no brīža, kad bija iztērēti jau 22 tūkstoši eiro.

Vecāki nolīga advokātu, lai tiesātos ar kompāniju Google, jo ir jābūt vecuma ierobežojumiem izmantojot šādus pakalpojumus– zēnam ir tikai 12 gadi, viņš nezināja, ko dara.

Lasi vēl: Viņš loterijā laimēja 3 miljonus dolāru un izmantoja to neticami stulbam mērķim!

Par laimi Hosē un viņa ģimenei, advokāts tomēr nebūs vajadzīgs. Kompānija ir nākusi klajā ar paziņojumu, ka ir izanalizējusi situāciju un nepieprasīs maksājumu no zēna.

Labi, ka tā! Nezinu, ko es darītu, ja mans bērns būtu uztaisījis simts tūkstošus lielu parādu un tas būtu jāatmaksā…

Lai Hosē turpmāk veicas ar muzicēšanu un naudas pelnīšanu!

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    kārtīgam, foršam zaķim vajag kārtīgu kāpostu un pamatīgu burkānu.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment