Zelta dārglietas vīriešiem

 

Ko izvēlēties?

 

Visiekārojamākās manā skatījumā (lūdzu, ņemiet vērā, ka tas ir tikai mans viedoklis un tas ir subjektīvs!), no visām vīriešu dārglietām, kas ir pieejamas ir aproču pogas.

 

Nevaru izskaidrot kāpēc, bet šis variants pastāv, tikai ar vienu svarīgu priekšnosacījumu – aproču pogām jābūt no zelta, vai sudraba.

 

Izņēmuma gadījumā tās var būt dārgas firmas zīmes vai ekskluzīvas kolekcijas izstrādājums.

 

 Kā pareizi izvēlēties aproču pogas?

 

Galvenais kritērijs – aproču pogām jābūt pieskaņotām stilistiski pie jūsu esošajiem aksesuāriem: pulksteņiem, gredzeniem, aprocēm (zelts ar zeltu, sudrabs ar sudrabu). Arī svarīga nianse ir harmoniska saderība ar kostīmi un kreklu, kuru jūs iegādājaties.

 

Kā saderīgu elementu ar aproču pogām var iegādāties kaklasaites saspraudi. Ideālā variantā pieejami komplekti ar aproču pogām. Kopīgs dizains ir vienmēr labākais variants.

Diezgan interesantu iespaidu par vīriešiem rada zelta aproces. Dotajā gadījumā ir svarīgi nodemonstrēt apkārtējiem, nevis finansiālo stāvokli, bet gaumi, tāpēc uzreiz atmetiet ideju pirkt << ķēdes astoņdesmito gadu stilā>>!

 Kāda veida aproci izvēlēties sev? Pie, turpmāk minētā vīriešu dārglietu saraksta es pievienotu vēl gredzenu un ķēdīti ar kuloniņu vai krustiņu.

Ka valkāt – Zelta aproces

Pirms nopērkat šo aksesuāru, jābūt garderobē vismaz vienam kreklam ar dubultām franču piedurknēm vakaram svinīgiem pasākumiem, kurā ielūgumos minēts ierasties vakartērpos. Vai arī jābūt uzvalkam ikdienas nēsāšanai, bet tomēr vēlams skapī atrasties abiem variantiem. Oficiālu pasākumu apmeklēšana paredz arī aproču pogu iegādi.

Aproču pogas spēlē galveno lomu saskaņota tēla simfonijā. Priekš, ikdienas situācijām labāk izvēlēties, nelielus konservatīvus zelta izstrādājumus – respektabla un atturīga iespaida radīšanai.

Zelta saspraude kaklasaitei

Ikdienas darbam birojā labāk iegādāties šādu vienkāršu aksesuāru no zelta un nēsāt tā, lai viņš būtu praktiski neredzams, kad žakete ir aiztaisīta. Svinīgiem pasākumiem var iegādāties greznāku piespraudi ar nelielu dārgakmeņu apdari vai elegantu kaklasaites saspraudi. Ja pēdējais variants vairāk atbilst gaumei, tādā gadījumā vēlams izvēlēties modeli, ar zobiņu apdari labākai fiksācijai.

Zelta aproce

Vīriešiem, kuri dot priekšroku klasiskā stila apģērbam, visdrīzāk iepatiksies modelis ar iestrādātiem dārgakmeņiem (oniksa, agate). Sportiskā un dinamiskā tipa vīrieši izvēlēsies stilīgas gumijas aproces , ar iestrādātu zelta fragmenta apdari.

Stiprā dzimuma pārstāvjus, kuru dzīve ir veltīta mākslai, visbiežāk var redzēt nēsājot nestandarta izstrādājumus ar autora dizaina elementiem. Bieži vien tie ir kā mākslas darbi.

Zelta gredzens

Masīvs gredzens, kas uzvilkts rādītājpirkstā dod īpašniekam pārliecību par sevi. Raksturīgs ir cilvēkam ar līdera dotībām. Plakans zīmogs ar melnu, spīdīgu akmeni uz vidējā pirksta sastopams stiprām un pat savā ziņā autoritārām personībām. Ar zeltnesī uzvilktu gredzenu viss skaidrs – jūsu priekšā stāv pārliecināts ģimenes vīrs un konservatīva personība!

Gredzens, kas nēsāts uz īkšķa, ka likums, pieder cilvēkam, kuram piemīt neiznīcināma vēlme, pārsteigt cilvēkus. Talantīgie mākslinieki ar smalku uztveri nēsā elegantus gredzenus uz maza pirkstiņa. 

Zelta ķēde 

Vīriešiem, kuri ir garāki par vidējo augumu un kuriem piemīt normāla ķermeņa uzbūve ieteicams, lai izvēlas izstrādājumus, kas ir apmēram 50 cm garumā. Vēlams lai ķēdīte nebūtu masīva. Labāk akcentu likt uz skaisto un stingro vijumu. Mūsu sabiedrība biežāk par piekariņu parasti izmanto krustiņu, bet kādas konfesijas tas būs – katolisks vai pareizticīgs u.c.- tas ir cits jautājums. Ir atbalstāmi arī nelieli kuloni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment