Zinātniski pierādīts: sākt darba dienu pirms 10:00 ir SPĪDZINĀŠANA!

Ar mūsdienās pieņemto dienas ritmu mēs nopietni ietekmējam savu diennakts ciklu. Mūsu ķermenis nepārtrauc darboties pēc šī ieprogrammētā ritma, un, ja mēs to ietekmējam, tad tas ietekmē visu ķermeni. Rezultātā negatīvais efekts atspoguļosies uz orgāniem.

Lasi vēl: Modinātāji, kas nekad neļaus aizgulēties

Kellijs saka:

Mēs nevaram izmainīt savu 24 stundu ritmu. Tu nevari iemācīties pamosties noteiktā laikā – tavām aknām un sirdij ir citādākas shēmas, un tu liec tām atpūsties divas vai trīs stundas.

Mums būtu jāuztur normāls ritms, kas nekaitē veselībai, ļaujot atpūsties visiem orgāniem. Tas nozīmē, ka ļoti agra celšanās un darba gaitu uzsākšana pirms pulksten 10:00 no rīta ir sevis spīdzināšana.

Pēc iespējas maini savu darba laiku, uzturi normālu ķermeņa ritmu – centies nebūt pārguris, pārstrādājies, atkarīgs no kofeīna, no alkohola, strādāt tajās dienas stundās, kad mums būtu jāguļ – ikvienam vajadzētu dzīvot pēc iespējas produktīvāk, ļaujot atpūsties un izbaudīt ikdienu.”

Izrādās, ka tikai šādā veidā mēs varam būt laimīgi.

Avots: gofitstayfit.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aizpildi savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī! http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Prātā nāk pamācošs stāsts. Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam?

Leave a Comment