21. marta dienas horoskops – neizliecies par to, kas neesi!

AUNS

Vairākas reizes gribēsi apdomāties, lai saprastu, kāda ir pareizā izvēle. Cilvēki šodien šķitīs neciešami, centīsies “iekļūt” tavā galvā, un tas mazliet izsitīs no sliedēm.

VĒRSIS

Uzlabosies attiecības ar ģimenes locekļiem, kas uzlabos arī visu situācijas kopainu. Būs lietas, kuras tevi mudinās pamēģināt, bet šodien no tā labāk ir atteikties.

DVĪŅI

Gaidāmi necerēti ienākumi, kas uzlabos šīs dienas situāciju. Nedrīksti tērēties neapdomīgi, tas radīs lielus “robus”. Nāksies savākties, lai visu izdarītu, kā nākas.

VĒZIS

Galvenais šodien ir darīt, citādāk būsi ļoti nomākts. Visu ir iespējams izdarīt, tikai trūks motivācijas. Vienkārši dari, kaut vai ar sakostiem zobiem.

LAUVA

Nevarēsi īsti savākties, tādēļ būs par vienkāršām lietām jāpiedomā vairākas reizes. Neceri uz panākumiem, ja neesi gatavs to dēļ atdot visu, kas vajadzīgs.

JAUNAVA

Diena romantisko attiecību dibināšanai un uzlabošanai – tava pieeja nesīs labus rezultātus, kas aizbaidīs visas radušās šaubas. Ieguldītais būs to vērts!

Lasi vēl: “Piecu sekunžu likums” attiecībā uz nokritušu ēdienu patiešām darbojas, secinājuši zinātnieki

SVARI

Viss nenāks viegli – nāksies pacīnīties par to, ko gribi dabūt sev. Radīsies aizdomas par kādu, kurš pret tevi ir negodīgs – tev šajā ziņā arī būs taisnība.

SKORPIONS

Būs jāskatās šodien uz labo, citādāk nevarēsi atrast līdzsvaru. Un šodien līdzsvars tev ir ļoti vajadzīgs, jo neskaidras domas novedīs pie neskaidriem, neapdomātiem lēmumiem.

STRĒLNIEKS

Cilvēki, kuri vienmēr ir bijuši uzticami, šodien pievils. Neļauj tam sabojāt sev visu garastāvokli, centies domāt loģiski, lai to, kas ir paredzēts, varētu novest līdz galam.

MEŽĀZIS

Neticamas pārmaiņas, kas izsitīs no sliedēm, tomēr novirzīs uz pareizā ceļa. Šodien ieteicams skatīties uz zīmēm, kas teiks priekšā to, kādi lēmumi tev būtu jāpieņem.

ŪDENSVĪRS 

Ļoti spēcīga draugu ietekme – ja apkārt būs tuvi cilvēki, viss noritēs gludi, tomēr, ja atradīsies nekomfortablās situācijās, daudzas dzīves sfēras var sašķobīties.

ZIVIS

Nekoncentrējies uz to, kas nenotiek – tā nav tava vaina. Ja pievērsīsies lietām, kas pēdējā laikā ir kļuvušas daudz saspringtākas, izdomāsi risinājumus, kas visu vērsīs par labu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment