Vīrieša dzimumorgāni sāka PŪT, jo sieva ar viņa apakšbiksēm izdarīja šo

Ways-to-Use-Old-Bananas

Kāds vīrietis no Ķīnas, vārdā Zangs, pavadīja 3 nedēļas slimnīcā, cīnoties par savu dzīvību. 

Iemesls? Tā ir viena šokējoša lieta, ko sieva izdarīja ar viņa apakšveļu. Sākotnēji vīrs neko nepamanīja, bet beigās tas viņu gandrīz aizsūtīja viņsaulē…

Vīrietis stāstījis, ka strīdējies ar sievu un pēc strīda sieva realizējusi savu ārprātīgo plānu.

Vīrs sapratis, ka kaut kas nav kārtībā, kad viņam sākušās elpošanas grūtības, kā arī viņš ievērojis nepatīkamu skatu ģenitāliju apvidū – it kā tās būtu sākušas pūt un trūdēt.

Šis notikums izraisījis milzu diskusijas internetā, kur cilvēki šausminās par plāna plānprātību un necilvēcību. Nav arī skaidri zināma sievietes motivācija, jo grūti iedomāties, ka šāds plāns tiek realizēts tikai strīda ietekmē.

Lai uzzinātu, ko tieši sieva izdarīja, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">gazelle</cite>

    Ta iet, kad pats nevizo izmazgat savas apenes…

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    kārtīgam, foršam zaķim vajag kārtīgu kāpostu un pamatīgu burkānu. būtu mīlējis sievu kārtīgi un kārīgi, viņa nekad neko tādu nebūtu darījusi.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment