16 cilvēki dalās ar pēdējiem vārdiem, ko dzirdējuši no otrajām pusītēm pirms šķiršanās; Un tās ir skarbas lietas

1.Pēdējā lieta, ko mans bijušais draugs man pateica, bija “tu esi mana pirmā un pēdējā draudzene”. Dažus mēnešus pēc mūsu šķiršanās viņš tika pie puiša.

2. Pēdējā lieta, ko mans bijušais man teica, bija “nav brīnums, ka tev nav draugu”. Es sāku viņam ticēt…

3. Pēdējā lieta, ko mans bijušais man teica, bija, ka es esmu meitene, kurā neviens nekad neiemīlēsies. Es viņam ticu.

4. Pēdējā lieta, ko mans bijušais man teica, bija “neviens nekad nemīlēs meiteni ar diviem bērniem”.

5. Nedēļu pirms viņš mani pameta, mans bijušais man teica “tu esi pieņēmusies svarā”, lai mani iedrošinātu nomest svaru. Tagad, kad viņš ir mani pametis, es mēģināšu likt viņam to nožēlot.

6. Pēdējā lieta, ko bijušais man teica, bija “tātad mēs esam beiguši”. Mēs bijām kopā 7 gadus. Tas atvēra man acis uz to, cik savtīgs viņš bija.

7. Beidzot es to sapratu. Mans bijušais pielipināja man dzimumorgānu kārpas. Viņa pēdējie vārdi, pirms viņš sāka izlikties, ka mani nepazīst, bija “esmu diezgan slims”.

8. Pēdējie vārdi, ko bijušais man pateica… “Es vēlos sākt koledžas pirmo gadu kā brīvs cilvēks, lai atrastu savu īsto un vienīgo… jo tu tā acīmredzot neesi.” Trīs izniekoti gadi.

9. Pēdējā lieta, ko mans bijušais man teica, bija jautājums, kā klājas manam mazulim. Es biju apjukusi. Bet tagad man kavējas mēnešreizes…

10. Pēdējā lieta, ko mana bijusī sieva man teica, bija tas, ka viņa pirms trim mēnešiem pārtraukusi lietot kontracepcijas tabletes. Līdz pat šai dienai es prātoju, vai man ir bērns.

11. Pēdējā lieta, ko bijušais draugs man teica, bija “es redzu, ka tu kļūsti resnāka, lai tev veicas…”

12. Mana bijušā līgavaiņa pēdējie vārdi man bija “Vai tu tagad raudāsi?” Tas mani iekšā nogalināja.

13. Pēdējais, ko mans bijušais man teica, ir “es redzu, kāpēc tu tiki izvarota”. Nelielai manis daļai viņa joprojām pietrūkst.

Lasi vēl: 20 precēti cilvēki atklāj, cik ilgi pēc kāzām pirmoreiz iedomājās par šķiršanos: bēdīga statistika

14. Pēdējā lieta, ko bijusī draudzene man teica, bija tas, ka viņa vēlas, lai izdaru pašnāvību un nekad vairs ar viņu nerunāju. Es izpildīju pēdējo, un nekad neesmu bijis laimīgāks.

15. Dažreiz es domāju par savu bijušo un pēdējo lietu, ko viņš man teica. Pēc viņa vārdiem, ja meitene viņu pirmā uzaicina uz randiņu, viņai aizliegts viņu vēlāk pamest. Esmu tik priecīga, ka viņu pametu.

16. Pēdējā lieta, ko mana bijusī draudzene man teica, bija, ka viņa vienmēr būs man līdzās… nākamajā naktī viņa izdarīja pašnāvību.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment