5 dabiski līdzekļi, kā panākt, lai viņa biežāk un vairāk vēlētos seksu

Parūpējies, lai viņa ēstu veselīgas maltītes

Bieži cienā viņu ar augļiem un dārzeņiem, jo pienācīgs uzturvielu un vitamīnu daudzums sievietes ķermenī uzlabos viņas pašpārliecinātību gultā, pacels libido un vairos seksuālo enerģiju. Palutini viņu arī ar tumšo šokolādi un avokado – šie produkti tāpat palielina seksuālo iekāri.

Nopērc viņai uztura bagātinātāju ar dzelzi

Zems dzelzs līmenis asinīs var jūtami samazināt dzimumtieksmi. Pavaicā aptiekā pēc uztura bagātinātāja ar dzelzi, kas speciāli paredzēts tieši sievietēm. Taču nepārcenties – skaties, lai dzelzs saturs bagātinātājā nebūtu lielāks par 20 miligramiem, jo pārāk daudz dzelzs var kaitēt viņas organismam. Ja viņa jautā, kāpēc tu kaut ko tādu dari viņas labā, saki, ka vienkārši rūpējies par viņas veselību!

Pasporto kopā ar viņu

Fiziskas aktivitātes ir ārkārtīgi svarīgas seksuālās tieksmes uzturēšanā un palienināšanā. Sievietei sportojot, viņas ķermenis ražo endorfīnus un hormonus, kas aktivizē visas ķermeņa organiskās sistēmas, paātrina asinsriti, palielina ādas un citu orgānu jutīgumu. Arī stiepšanās vingrojumi pirms un pēc sportošanas palīdz, jo uzlabo fizisko elastību. Ja parūpēsies, ka tava sieviete regulāri sporto, viņa kļūs par īstu lauveni gultā!

Neļauj viņai pārāk daudz dzert

Starp iedzeršanu, kas uzlabo spējas, nāk par labu, un iedzeršanu, kas tās pilnībā sagrauj, pastāv visai smalka robeža. Ja iedzer kopā ar viņu glāzi vīna, viņa iekāre pēc tevis, ļoti iespējams, augs un padarīs jūsu nakti daudz karstāku. Taču, ja izdzersiet par daudz, tas gultā nenāks par labu nevienam no jums – viņas dzimumdziņa saruks, viņa, iespējams, jutīsies apātiska vai arī viņai tavs ķermenis vienkārši ātri apniks. Ja vēlies patiešām kaislīgu nakti, nepārspīlē ar alkoholu!

Avots: positivemed.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment