5 pārsteidzošas lietas, kas mainīsies attiecībās, ja uz laiku atmetīsiet seksu: vērts pamēģināt?

1. Pārstājot nodarboties ar seksu, tu atrodi sevī iekšējo bērnu

Sekss ir lieliska nodarbe, bet, nakšņojot teltī, kurā ir auksti un lai nenosaltu jāuzvelk četri pāri bikšu, ar to nodarboties īsti nav iespējams. Par spīti tam, ir lieliski darīt ko tādu, kas nav atkārtots kopš 12 gadu vecuma. Ir lieliski apzināties, ka tu vēl joprojām esi pievilcīgs cilvēks arī bez fiziskā kontakta.

2. Pieskārieni kļūst nozīmīgāki

Ir lieliski baudīt seksu katru dienu vai pat vairākas reizes dienā, tomēr “sausais periods” ir lielisks ar to, ka tas pastiprina sajūtas. Tas brīdis, kad jūs turat viens otra roku, laužoties cauri cilvēku pilnai ielai vai fiziska piepalīdzēšana pastaigājoties kalnainā apvidū, ir nenovērtējams, tas liek abiem partneriem justies droši un izjust iekāri vienam pret otru.

3. Jūs sākat viens pret otru attiekties kā cilvēki

Lai arī cik savienoti jūs justos seksa laikā, tas ir vienīgais veids, kā jūs savienojaties aktīvas intīmās dzīves periodā. Bezseksa periodā , kad jūs daudz laika pavadāt kopā, jūs kļūstat daudz pielaidīgāki viens pret otru.

Lasi vēl: Lūk, cik daudz reižu tu vidēji nodarbosies ar seksu dzīves laikā; Šis skaitlis tevi apstulbinās

4. Tu uzlūko nākotni citādāk

Ja no ierastās rutīnas izslēdz seksu, tu saproti, cik ļoti tu novērtē otra cilvēka klātbūtni un viņa dāvāto mīlestību. Tu nonāc pie domas, ka vēlies ar savu otro pusīti kopā pavadīt visu mūžu.

5. Sekss pēc bez tā pavadīta perioda iegūst citu vērtību

Sekss pēc “sausā perioda” ir kaut kas īpašs. Tā ir kā pirmā reize kopā ar cilvēku, kuru pazīsti gadiem ilgi. Intimitāte ir dziļāka nekā jebkad iepriekš, un savienības sajūta pārspēj to, kas piedzīvota.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment