5 traki, sāpīgi un neizprotami gadījumi tualetēs; Tev būs bail iet uz tualeti, kad izlasīsi

2. Vīrietis 30 minūtes nevar nodabūt no savas mantības pitonu

Attaporns Būnmakčuijs varētu uzvarēt Taizemes labākā vārda konkursā, taču šajā notikumā viņš bija zaudētājs.  3 metrus garš pitons bija izslīdējis cauri viņa kanalizācijas caurulēm, līdz attapies tualetes podā un iekodies kaut kur, kas izskatījās pēc mazākas čūskas. Tikai tā nebija čūska – tas bija Attaporna dzimumloceklis. Vīrietis pēc tam pavadīja 30 minūtes, cenšoties čūsku nodabūt no savām ģenitālijām, kamēr asinis šļācās uz visām pusēm. Ar sievas palīdzību viņam izdevās to izdarīt, bet tūlīt pēc tam viņš zaudēja samaņu no asiņu zuduma. Pitoni nav indīgi, taču tiem ir gari un asi ilkņi. Tomēr šobrīd Attaporanm viss ir kārtībā, un tāpat arī viņa dzimumloceklim.

3. Uz nāvi notiesāts ieslodzītais tualetē pats sevi nosit ar elektrību

Notiesātais slepkava Lorenss Beikers kādu dienu 1987. gadā sēdēja uz brilles, klausīdamies mūziku no savām pašgatavotajām austiņām. Kamēr viņš paralēli vēl skatījās TV, viens no austiņu vadiem iekrita alumīnija, ar ūdeni pildītajā tualetē. Tas nosūtīja nāvējošu elektrības lādiņu tieši uz notiesātā smadzenēm. 47 gadus vecais noziedznieks izvairījās no elektriskā krēsla, bet tika pie elektriskās tualetes.

 

4. Sieviete nepiecēlās no tualetes divus gadus 

Viņas āda bija apaugusi apkārt tualetes podam. Pemai Bebkokai no Kanzasas štata bija savāda mīlas afēra ar vienu konkrētu tualeti. Pilnus divus gadus viņa uz tās tupēja sava puiša mājās. Gan policija, gan mediji – visi ir apjukuši līdz pat šai dienai.

2008. gadā Korijs Makfarens piezvanīja policistiem, sacīdams, ka kaut kas nav kārtībā ar viņa draudzeni. Viņam vajadzēja divus gadus, lai beidzot veiktu šo zvanu. Šerifs pēc tam aprakstīja ainu: “Viņa nebija pielīmēta. Viņa nebija piesieta. Viņa bija vienkārši fiziski saaugusi ar to.” Arī Bebkokas kājas bija atrofējušās. Policisti izmantoja lauzni, lai noņemtu tualetes podu, atstājot sēdekli piestiprinātu sievietes sēžamvietai, pēc tam viņu nogādāja slimnīcā.

5. Afrikāņu zēns noslīkst mēslu bedrē

Tas ir gluži kā tajā ainā no filmas “Graustu miljonārs”, tikai daudz, daudz bēdīgāk. 2014. gadā kāds puisēns no Limpopo pilsētiņas brīvstundas laikā devās uz sauso tualeti. Viņš nekad neatgriezās skolā. Pēc dažām stundām atklājās, ka sešgadnieks bija iekritis tualetes caurumā un noslīcis izkārnījumu bedrē. Par šo stāstu nevar dzīt jokus – tas vienkārši ir ļoti bēdīgi.

Avots: mandatory.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment