5 vienkārši iemesli, kas spēj sabojāt tavu dienu

Slēpšanās no saules

Jo mazāk tu atradīsies saulē no rītiem, jo attiecīgi lielāks būs tavs svars. Tev vismaz 20 minūtes dienā ir  jāpavada sēžot saulē, tas palīdzēs tavam organismam stabilizēt vielmaiņu, apetīti un bioloģisko pulksteni. Un guli ar atvērtiem aizkariem – jo saules stari sagatavos tavu ķermeni, lai tu pamostos.

Ūdens dzeršana nepietiekamā daudzumā

Tev no rītiem ir jāizdzer vismaz 3 glāzes ūdens. Kā saka, ja neizdzersi ūdeni no rītiem, tev nāksies cīnīties ar sekām visu dienu.

Strādāšana ar tukšu vēderu

Cilvēki, kuri nedaudz ieēduši līdz pusdienlaikam, demonstrē labākas koncentrēšanās spējas, kā arī tavs garastāvoklis uzlabosies. Pareizs uzturs, intensīva ogļhidrātu un olbaltumviela uzņemšana, sniegs tavām smadzenēm enerģiju visas dienas garumā.

Aizmiršana par pareizu uzturu

Tev no rīta, pusdienās un vakarā vajadzētu uzņemt 30 g olbaltumvielas, ja tu ēdīsi vairāk par 30 g olbaltumvielu, tas tavus muskuļus nepadarīs spēcīgākus. Mēs iesakām no rītiem gatavot šādas brokastis: Pagatavo omleti no 3 veselām olām un vēl no 4 olu baltumiem, un uzēd 2/3 auzu pārslas un tavas 36 g olbaltumvielas būs uzņemtas.

“Psihošana” sastrēgumos

Stāvēšana sastrēgumos padara ne tikai šausmīgu rītu, bet arī visu tavu dzīvi – līdz tam brīdim kamēr tu pieņemsi to visu par dzīves realitāti un beigsi ārdīties. Tāpēc ir iemesls braukt ātrāk uz darbu un braukt mājās vēlāk, nekā citi darbinieki, tu nezaudēsi tik daudz laika, kā arī nebojāsi savus nervus. Vai arī pārsēdies sabiedriskajā transportā, varēsi palasīt grāmatu un vēl gudrāks kļūsi.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment