6 seksīgākās skolotājas, kurām bija sekss ar skolēniem. No #5 to negaidītu (+ foto)

 

Eimija Makelhenija

268b0b5bd7a8fbaadf418f9647d95b81

Šai skolotājai no Teksasas, ASV, bija 25 gadi, kad viņa pārgulēja ar 18 gadus vecu skolēnu. Kaut arī skolēns bija pilngadīgs, Teksasā ir likums, kas aizliedz skolotājiem nodarboties ar seksu ar skolēniem neatkarīgi no viņu vecuma.

Hetere Dodrilla

2

28 gadus vecā skolotāja daudzas reizes nodarbojās ar seksu ar 13 gadus vecu skolēnu, kuru satika, kamēr strādāja par skolotāju Bībeles nometnē. Viņa saņēma gadu cietumā.

Kristīna Olivera

3

24 gadu vecumā viņai daudzas reizes bija sekss ar viņas 16 gadus veco skolēnu, līdz viņa tēvs izsauca policiju.

Stefānija Ragusa

4

Viņai bija sekss ne tikai ar vienu, bet gan diviem saviem skolēniem – 14 un 16 gadus veciem. Viņa saņēma 10 gadus cietumā.

Pamela Rodžersa Tērnere

5

Viņa bija sporta skolotāja, kurai daudzas reizes bija sekss ar 13 gadus vecu skolēnu. Pēc pirmā aresta viņai piesprieda 9 mēnešus cietumā, bet pēc tam viņu vēlreiz pieķēra, kad viņa sūtīja savus kailfoto un seksa video tam pašam zēnam. Viņai piesprieda vēl 2 gadus papildus.

Lasi vēl: Šī skaistā skolotāja Krievijā bija spiesta aiziet no darba, jo par viņu atklājās kas traks

Kerija Makkandesa

6

Viņa pasniedza karsējmeiteņu sportu. Skolas izbraukuma laikā Makkandesa piegādāja skolēniem alkoholu un tad nodarbojās ar seksu ar 17 gadus vecu zēnu, kamēr citi skolēni gulēja turpat tuvumā. Turklāt nozieguma pastrādāšanas brīdī viņa bija precējusies ar skolas direktoru.

Avots: therichest.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">gh5ytttyw45ytyy</cite>

    Nezināju, ka nodarbošanās ar seksu ir noziegums. Ja pret gribu, tad jau skaidrs, bet ne jau brīvprātīgi.

  • <cite class="fn">Vai tu gribi sajust īstu Mālupes garu savās mājās? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Lai priecājas, ka viņu vēl arī seksuāli neizmantoja. Pie mums Mālupē nebūtu ticis tik viegli cauri – mežstrādnieki skarbi veči, sievas viņiem nedod, jo ir pilnībā manis apmierinātas, tāpēc var arī iziet uz homoseksuālām attiecībām savas taisnības pierādīšanai.

  • <cite class="fn">Ieskatieties, novērtējiet: https://goo.gl/BoUaqr</cite>

    Man patīk smukus pupiņus paņurcīt un pamīcīt, paburzīt plaukstās.
    Mums pagastā uz konditoriju pie manis pēc eklēriem bieži nāk jaunās sievas, kurām vīri uz nedēļu meža darbos aizbraukuši.
    Dažreiz mūsu nerātnības pat izdodas nofilmēt (ar telefonu, jo videokameru nopirkt nevaru atļauties laukos dzīvodams)

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/LFHkXq</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās. Nodrošinātas vecumdienas pat bez pensijas, kuru valsts pat vairs īsti nesola.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete, ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookPro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment