7. marta dienas horoskops – piepildīsies sapņi!

AUNS

Šodien jāskatās uz visu no gaišākās puses, lai arī dažas situācijas šķitīs neizbēgamas. Nevajag celt gaismā senus notikumus, kuriem vairs nav nekādas nozīmes.

VĒRSIS

Nāksies izlikties par to, kas neesi, lai tikai saglabātu mieru. Tu esi pārāk atslābis romantiskajā ziņā – lai kaut kas notiktu un uzlabotos, ir jārīkojas.

DVĪŅI

Tevī ir kādas bailes, kas neļauj dzīvot ar pilnu krūti. Tu labi zini veidu, kā tikt no tām vaļā, un šodien ir tas brīdis, kad tev to vajadzētu beidzot izdarīt.

VĒZIS

Pārāk asi kritizēsi citus cilvēkus, tomēr cietējs būsi tikai tu. Šodien nebūs labākais garastāvoklis, bet neitralitātes saglabāšana ļaus šodienu pārciest mierīgi.

LAUVA

Cilvēki, kuri nespēs paveikt savus pienākumus, tevi pamatīgi sadusmos. Būs vajadzīga liela motivācija, lai turpinātu iesākto, bet galvenais ir nepadoties pilnībā.

JAUNAVA

Šodien sevi uzliksi kā uz pauzes. Īsti negribēsi ne šo, ne to. Tuvojas patīkams notikums, un tas ir viss, par ko tu spēj domāt. Neaizmirsti tomēr arī par saviem pienākumiem.

Lasi vēl: Lūk, kas notiek, ja katru dienu izpildi planka vingrinājumu – lieliska motivācija!

SVARI

Liksies, ka pats nespēj attaisnot savas cerības. Draugiem ir nepieciešams tavs atbalsts, tādēļ esi pieejams un uzklausi viņus, ne tikai runā par savām problēmām.

SKORPIONS

Mazas nesaskaņas ģimenes dzīvē, kas pamatīgi ietekmēs garastāvokli. Tu zināsi, kā rīkoties ir pareizi, pēc šiem principiem arī vadies, citādāk vēlāk pats nožēlosi.

STRĒLNIEKS

Izmisīgi centīsies kaut ko mainīt, tomēr nekas vairs nav īsti saglābjams. Draugu atbalsts šodien būs tieši laikā, kā arī maza atpūta no ikdienas pienākumiem ir vajadzīga.

MEŽĀZIS

Neļauj sevi nevienam sadusmot, lai arī citi centīsies to izdarīt. Nedrīksti zaudēt pacietību, jo šodien stresa rezultātā vari pieņemt pavisam neapdomīgus lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Liksies, ka esi pilnīgi nodots un pamests. Gribēsies tēlot cietēju un lai citi tevi par to žēlotu. Tomēr ir jāsaņem sevi rokās un jāatbild pašam par sevi.

ZIVIS

Būsi mazliet par daudz sacerējies. Esi zaudējis “ķērienu”, tādēļ ikdienā kaut kas jāpamaina, lai ieietu atkal atpakaļ vecajās sliedēs. Pārmaiņas, protams, ir uz labu, lai arī kādas tās būtu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment