8 detaļas 50-gadnieces apģērbā, kas izskatās lēti un padara dāmu vecāku

Dzīvnieku apdruka


Pirmkārt, dzīvnieku apdruka savas krāsas un savdabīgā “viļņojuma” dēļ padara tēlu neticami vecu.

Otrkārt, ne katra sieviete prot nēsāt šādu apģērbu, lai tas izskatītos stilīgs un elegants. Turklāt vienmēr pastāv risks, ka šāds tērps padarīs tēlu neglītu vai pat smieklīgu.

Tāpēc – ja tev ļoti patīk “leopards”, vari izvēlēties somu, šalli vai apavus ar šo rakstu. Bet no apdrukām labāk izvēlēties režģi, sīku floristiku vai izplūdušu ģeometriju.

Plāna trikotāža


Plāni trikotāžas izstrādājumi reti izskatās stilīgi. Ja tie ir pareizā izmēra, tie cieši pieguļ un neglīti apņem figūru, izceļot tās nepilnības.

Ja tie ir tikai nedaudz par lielu, tie pieguļ nevienmērīgi un padara tēlu lētu un smieklīgu. Tāpēc uzmanība jāpievērš audumiem, kas saglabā formu.

Lasi arī: Sliktie laikapstākļi nebūs nekas: agronoms paskaidroja, kā pasargāt ķiršus un ābeles no sasalstoša lietus

Lasi arī: “Pietiek katru gadu gatavot vienu un to pašu”: gardāko groziņu recepte ar garnelēm Jaunajam gadam – garšīgāk nekā ar sarkanajiem ikriem

Piegulošs griezums


Piegulošs griezums ir vēl viena apģērba iezīme, ko dievina vecākas dāmas, uzskatot to par atturīga stila etalonu. Un droši vien tā tas kādreiz bija.

Bet mūsdienās šāds griezums nepadara figūru slaidāku un pievilcīgāku pat tad, ja tas ir ideāli piemērots 50 gadiem. Gluži pretēji, tas akcentē sliktu gaumi un burtiski “lūdzas”, lai to novieto tālākajā skapja plauktā.

Lielas pērles


Tas, ka pērles liek izskatīties sievietei vecākai, ir labi zināms fakts. Bet ne visas. Jā, kaklarota no lielām pērlēm padarīs sievieti par vecmāmuļu, bet mazu asimetrisku pērlīšu virtene izskatīsies svaigi un moderni.

Un, starp citu, papildus baltajām ir arī zelta, rozā un lavandas nokrāsu pērles.

Rotaslietu komplekti


Rotaslietu komplekti bija populāri pirms 30 gadiem, taču mūsdienās tie liecina par sliktu gaumi. Kā cepure un šalle vienā komplektā.

Šāds komplekts neizbēgami atgādina par vecumu un gaumes trūkumu. Savukārt krāsu un faktūru sajaukums noteikti dod pretēju efektu.

Dekoru pārpilnība

Dekoru pārpilnība vienmēr padara tēlu lētāku. Un pilnīgi vienalga, vai tie ir izšuvumi, spīguļi vai metāla elementi.

Taču ne visas sievietes to saprot un, gluži otrādi, cenšas iegādāties kaut ko ar spīguļiem, kas, viņuprāt, izskatu it kā atsvaidzina.

To pašu var teikt par volāniem, rišām un ielocēm. Atcerēsimies, ka pašlaik modē ir minimālisms!

Vai tev noderēja šajā rakstā sniegtā informācija? Ja tā, padalies ar draudzenēm sociālajos tīklos!

 

Arī interesanti:

Šī delikātā krabju nūjiņu uzkoda no svētku galda pazudīs sekundes laikā: atklāta labākā recepte

Līdz Jaunajam gadam atlikušas 12 dienas: ko nedarīt, lai 2024. gadā būtu nauda un panākumi?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment