Arī sievietēm ir 1 nakts sakari- ko Tu no tiem vari mācīties?

29 gadus vecā Kristena

“Bija Jaunā gada vakars, es devos uz mājas ballīti un tur satiku Kailu. Viņš bija izskatīgs un viņam piemita neliela hipija atmosfēra, viņš pastāstīja, ka viņš māca spēlēt ģitāru. Mēs sākām runāt un tad sapratām, ka kopā ir interesanti.

Pusnaktī mēs skūpstījāmies, sākumā jokojot, bet tad viss kļuva nopietni. Mēs skūpstījāmies uz deju grīdas un tad viņš pajautāja, vai nevēlos doties pie viņa uz mājām.

Sekss bija brīnišķīgs, bet labākā stāsta daļa bija nākamais rīts. Kad mēs izgājām no Kaila guļamistabas, viņa dzīvokļa biedri jau bija augšā. Kails paķēra savu ģitāru un sāka dziedāt Toma Perija “Mežonīgās puķes”. Es dziedāju viņam līdzi.

Viņš signalizēja, ka vēlas, lai es palieku. Mēs palikām kopā līdz pat pēcpusdienai. Beigu beigās, viņš pavadīja mani līdz durvīm un atvadoties noskūpstīja.”

Tava mācība

Uzņemies atbildību. Tev tikko bija visintīmākā pieredze kāda vien var būt ar cilvēku. Tādēļ cieni viņu.

Tev nav viņai jādzied serenādes, bet tu vari viņai likt justies tā, it kā tā nebūtu bijusi kļūda. Pajautā vai viņa vēlas brokastis. Izrādi gādīgumu un radošumu. Pagatavo gardu omleti vai dodieties uz parku ar sviestmaizēm.

32 gadus vecā Kellija

“Es atrados pludmalē, mēģinot nobaudīt vakara kokteili. Bet man apkārt esošie vīrieši bija kā uzmācīgas kaijas, kas cīnās par nokritušiem frī kartupeļiem. Viņi izslīdēja no nezin kurienes, sakot “Sveika, skaistulīt” vai “Ko tu šovakar dari?” Vienkārši pretīgi. Viens vīrietis centās mani pierunāt, lai rītā dodos uz viņa jahtu. Jā, noteikti.

Bet tad es ievēroju kādu puisi. Viņam bija rudi mati, plati pleci un muskuļainas rokas, turklāt viņš bija atslābinājies. Viņš uzsāka sarunu, sakot “Mana diena bija ārkārtīgi gara”. Lūk, tas bija uzaicinošs teikums.

Mēs sākām runāt par to kā man gāja. Viņš uzdeva jautājumus, viņš klausījās. Vēlāk viņš pajautāja vai nevēlos doties uz vēl kādu bāru, lai satiktu viņa draugus. Es priecājos par uzaicinājumu un devos viņam līdzi – tā bija publiska vieta un satiekot viņa draugus es sapratu, ka viņš ir vienkāršs, emocionāli nobriedis puisis. Vakara noslēgumā, mēs devāmies mājās kopā.”

Tava mācība

Izsakot komplimentus viņas ārējam izskatam, tu vari šķist ārišķīgs un lēts. Tā vietā, centies atspoguļot savu personību un iegūt informāciju par viņu, atrodiet kaut ko kopīgu.

Izsaki savas domas par dziesmu, kas šobrīd skan bārā, tad pajautā kāda mūzika patīk viņai vai uz kādas grupas koncertu viņa nesen ir bijusi. Jo vienkāršāka būs saruna, jo labāk.

28 gadus vecā Līza

“Kopā ar savu draudzeni brīvdienās devos uz Ņujorku, mēs bārā satikām divus puišus. Pēc pāris dzērieniem es jutos labi. Es pagriezos un vienu no viņiem noskūpstīju.

Beigu beigās mēs viņus abus uzaicinājām uz dzīvokli, kurā palikām. Diemžēl, mana draudzene aizmiga uz dīvāna, māsīcai pret to nekas nebija iebilstams, bet drīz viņa pazuda kopā ar otru puisi. Tikmēr, es ar savu puisi mīlējos dzīvojamajā istabā.

Es īpaši nevēlējos nodarboties ar seksu blakus savai guļošajai draudzenei, bet zinot, ka šos cilvēkus tāpat nekad nesatikšu, es domāju, lai notiek.”

Tava mācība

Sekss cita pāra klātbūtnē ir tabu – tieši tādēļ tas ir tik aizraujoši. Mazliet maigākai atmosfērai, varat izvēlēties seksu piemājas dārzā. Kad mēs darām ko seksuāli aizliegtu, tas mūsu acīs šķiet ārkārtīgi pievilcīgi.

34 gadus vecā Reičela

“Astoņu gadu laikā pirmo reizi es biju brīva un meklēju vai kāds simpātisks puisis negrasās doties uz manas draudzenes kāzām. Sagadīšanās pēc, draudzenes kāzās, pie mana galdiņa atradās kāds brīvs puisis. Mēs pasmaidījām viens otram, tomēr, viņš atradās otrpus galdam un sarunājās ar citu sievieti.

Es saskatīju izaicinājumu, zināju, ka viņš būs mans. Es uzlūdzu viņu padejot un mēs izklaidējāmies kopā visu atlikušo vakaru. Daudz vēlāk, tovakar, es devos pie viņa uz mājām. Pēc tam, kad biju gulējusi ar vienu un to pašu cilvēku gadiem ilgi, tas šķita tik aizraujoši gulēt ar kādu citu.

Es nesasniedzu orgasmu, bet tas nav svarīgi. Es sasniedzu savu mērķi, es pārgulēju ar svešu vīrieti. Tas bija manas dzīves pirmais vienas nakts sakars, un tas man deva tieši tik lielu pašpārliecinātības devu, cik liela tā man bija nepieciešama.”

Tava mācība

Atrodi konkurenci. Sieviešu sāncensība mūsdienās ir pārāk zemu novērtēta. Mēs vēlamies satikties ar vīrieti, kuram ir visaugstākais statuss istabā. Šajā situācijā, sāncensība paaugstināja vīrieša vērtējumu.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment