Beidzot tas ir zināms: masturbēšana ir VAJADZĪGA, lai saglabātu labu veselību!

Žurnālā “European Urology” ir publicēts pētījums, kurš apstiprina, ka regulāra ejakulācija samazina prostatas vēža risku. Šoreiz rezultāti nav paņemti no zila gaisa –  tika ievākta informācija par 30 000 vīriešiem 20 gadu garumā, tāpēc pētījums ir ļoti apjomīgs.

Rezultāti liecina, ka vīriešiem 20 līdz 30 gadu vecumā, kuri ejakulē vismaz 21 reizi mēnesī, ir par 19% mazāks prostatas vēža risks nekā tiem, kas to dara septiņas reizes mēnesī vai pat retāk. Savukārt 40 līdz 50 gadus veciem vīriešiem, kuri regulāri masturbē, ir par 22% mazāka iespējamība saslimt ar prostatas vēzi. Lai arī procenti nav ļoti augsti, tie parāda, ka masturbēšana tomēr nāk par labu veselībai.

Protams, tādu pašu rezultātu var sasniegt ar regulāru seksu, taču jāatzīst, ka neviens nevar ar to nodarboties, kad vien iegribas, pat esot attiecībās. Lai gan, tā būtu ideālā metode, kā novērst prostatas vēža attīstību.

Pētījuma autore Dženifera Raidere raksta, ka ejakulācijas biežums zināmā mērā ir vispārējā veselības stāvokļa rādītājs. Tiem, kas ejakulē ļoti reti – līdz trim reizēm mēnesī – ir lielāks risks iegūt citas veselības problēmas, kā arī mirt priekšlaicīgi ne tikai no prostatas vēža.

Iegūtie dati liecina, ka ejakulācija un aktīva seksuālā dzīve var būt veiksmīga stratēģija, lai samazinātu prostatas vēža risku.

No 30 000 vīriešiem, kuri piedalījās pētījumā, 1 041 no viņiem attīstījās prostatas vēzis, un viņi ejakulēja tika četras līdz septiņas reizes mēnesī. Savukārt no tiem, kas ejakulēja 21 reizi mēnesī un biežāk, vēzis attīstījās 290 vīriešiem.

Tātad, ja negribi iedzīvoties veselības problēmās, masturbē ik pārdienas.

Jāteic, ka Dženifera Raidere ir ieguldījusi milzīgu darbu šajā pētījumā un to vajadzētu novērtēt. Noteikti nebija viegli runāt ar vīriešiem par viņu masturbēšanas paradumiem veselu 20 gadu garumā. Tāpēc viņa ir pelnījusi atzinību.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment