BENU Aptiekas aicina pieteikties apmaksātām studijām un garantē darbu farmaceita asistenta profesijā

Aicinot pievienoties savam kolektīvam un iegūt finansējumu studijām, BENU Aptieka izsludina konkursu uz apmaksātām studiju vietām un piedāvā garantētu darbu farmaceita asistenta profesijā. Pieteikties konkursam var ikviens interesents ar sekmīgu vērtējumu vidusskolas sekmju izrakstā. Dokumentu iesniegšana turpināsies līdz šā gada 6. augustam.

Farmācijas jomas profesijas, tai skaitā farmaceita asistenta profesija, ik gadu pasaulē kļūst arvien pieprasītākas, jo paver plašas nākotnes perspektīvas, piedāvājot ne vien interesantu darbu, bet arī iespēju augt līdzi laikam, strādāt modernā darba vidē un pilnveidoties. Tādēļ, rūpējoties par saviem nākotnes darbiniekiem, BENU Aptieka izsludina konkursu par apmaksātām studiju vietām un piedāvā garantētu darbu farmaceita asistenta profesijā.

Konkursa atlases uzvarētājiem tiks nodrošinātas BENU Aptiekas finansētas studijas Rīgas 1. medicīnas koledžā un garantēts apmaksāts darbs BENU Aptieku tīklā gan studiju laikā, gan pēc to veiksmīgas pabeigšanas, kā arī veselības apdrošināšana. Tāpat ārpus Rīgas dzīvojošajiem studentiem tiks nodrošināta apmaksāta dienesta viesnīca. Mācības šī konkursa ietvaros tiks uzsāktas šā gada septembrī, un to plānotais ilgums ir 2,5 gadi. Mācību dienas – piektdienas un sestdienas. Lai piedalītos konkursā, nepieciešams sekmīgs vērtējums vidusskolas sekmju izrakstā.

Pieteikšanās konkursam turpināsies līdz šā gada 6. augustam, sūtot motivācijas vēstuli, CV un vidējo izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, t.sk. sekmju izrakstu, uz [email protected]. Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām zvanīt pa uzziņu tālruni: 67067880.

Farmaceita asistenta aroda apgūšanu BENU Aptiekas konkursa ietvaros ļaus ne vien apgūt pieprasītu un perspektīvu profesiju, bet arī garantēs darbu vienā no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kas apvieno 70 aptiekas Latvijā, bet visā Eiropā – ap 700 aptieku. Farmaceita asistents ir veselības aprūpes speciālists, kurš strādā aptiekās farmaceita uzraudzībā, veic zāļu, veselības aprūpei vai ķermeņa kopšanai lietojamo preču izsniegšanu, gatavo zāles pēc individuālām ārsta receptēm un ārstniecības iestāžu rakstveida pieprasījumiem.

BENU Aptiekas ir daļa no Eiropas mēroga aptieku tīkla, kas apvieno aptuveni 700 aptieku Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Serbijā, Slovākijā, Igaunijā un Lietuvā. BENU Aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kas apvieno vairāk nekā 70 aptiekas visos lielākajos valsts reģionos. BENU Aptiekās Latvijā strādā vairāk nekā 400 darbinieku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment