Bērns smagā stāvoklī ievietots slimnīcā, jo medmāsa teica -ārsta apskate nav nepieciešama

36 gadus vecā Sāra Alena, mazā Džaspera mātē, stāsta, ka divas dienas pirms viņam ir bijusi nepieciešama neatliekama palīdzība un viņš nogādāts slimnīcā, viņi ir devušies pie ārsta, bet tur medmāsa, kas reģistrē visus pacientus, esot teikusi, ka Džaspera gadījums neesot tik smags, lai viņam būtu nepieciešama ārsta apskate.

Protams, vēlāk viņš tika nogādāts slimnīcā, kur viņu ieraugot, ārsti bija šokā, un pat vecākā medmāsa, kurai ir 40 gadus ilga pieredze, apgalvoja, ka viņa visā savas dzīves laikā nav redzējusi vēl tik smagu gadījumu. Tas, k jūs redzat uz Džaspera ķermeņa ir vējbakas! Neiedomājami, gandrīz visi dzīves laikā slimo ar vējbakām, jo tā ir lipīga slimība, bet noteikti arī tu atceries sevi, kad slimoji un tādu izsitumu tev nebija!

3

Māsiņa, kura aprūpēja Džasperu stāsta:

Viņa gadījums bija tik smags, ka visi bija šokā. Ārsti no visas slimnīcas nāca un vēlējās apskatīt šīs šausmas, jo neviens nekad dzīvē nebija pieredzējis un redzējis tik smagu saslimšanu ar vējbakām!

Džaspera māte, protams, ir ļoti sašutusi un ir lūgusi Kembridžšīras valdību rast risinājumu, lai vakcīna pret šo slimību būtu pieejama visiem bērniem, jo pašlaik tiek vakcinēti tikai pāris bērni medicīnisku iemeslu dēļ. Sašutums ir saprotam, jo tā kā mūsdienās gan zinātne, gan slimības attīstās strauji un parādās dažādas blakus parādības vai jaunas saslimšanas pakāpes, vakcinācija varētu bērnus pasargāt vai vismaz mazināt slimība smagumu.

36C4B13900000578-0-image-a-41_1470042093289

Divgadīgais Džaspers slimnīcā pavadīja piecas dienas, kuru laikā viņam tika dotas daudz un dažādas zāles, tai skaitā antibiotikas un morfijs. Tagad noteikti spējat vēl labāk iedomāties, cik smags bija mazā zēna stāvoklis.

Kad es vēlējos pierakstīt Džasperu pie ārsta, medmāsa pateica, ka visām mātēm liekas, ka viņu bērns smagi pārcieš vējbakas, tāpēc ārsta apmeklējums neesot nepieciešams. Bet es esmu divu bērnu māte un pati mācījusies par medmāsu, tāpēc es zinu, kas ir smags gadījums un kas nē. Viņiem vajadzētu vairāk ieklausīties vecākos – mēs savus bērnus pazīstam vislabāk!

Džaspera māte arī pieminēja, ka Anglija ir viena no retajām valstīm, kurā bērni netiek vakcinēti pret šo slimību, jo gan Eiropas valstīs, gan ASV un pat Austrālijā ir ieviesta un uzsākta šāda veida vakcinācija. Paldies Dievam ar Džasperu tagad viss ir kārtība, atliek vien cerēt, ka valdība nāks pie prāta un atradīs veidu, kā atrisināt šo problēmu, un medmāsa vairāk ieklausīsies, kad mātes sūdzas par to, ka bērnam ir slikti un bērnam ir nepieciešams, lai ārsts to apskatītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment