Interesantas atšķirības starp brīviem un aizņemtiem cilvēkiem- vai tu piekrīti?

Kad esi aizņemts, tev nav naudas

9

Kad vēl biji brīvs, varēji atļauties ballēties, pirkt alkoholu un videospēles, bet, kad esi attiecībās, nauda jātērē randiņiem, dāvanām un dažādiem pārsteigumiem.

Tu mazāk laika pavadi ar saviem draugiem

10

Kādreiz tu kopā ar draugiem devies uz mūzikas festivāliem, jūs gājāt kopā pusdienās un daudz izklaidējāties, bet, esot attiecībās, tas viss ir jāierobežo, jo tu vēlies pavadīt vairāk laika kopā ar savu mīļoto cilvēku.

Jūs citādāk izvēlaties sēdvietas kino 

11

Kad biji brīvs, tu izvēlējies labāko vietu, kas parasti ir zāles viducī, bet, esot attiecībās, jūs vēlaties mazliet vairāk privātuma, tādēļ izvēlaties vietas stūrī vai pašā augšējā rindā.

Telefonsarunas ir ilgākas

12

Kādreiz tās bija pavisam īsas, jo nebija nekā īpaša, ko teikt. Tomēr tagad, runājot ar savu otro pusīti, gribas izrunāt pilnīgi visu, tādēļ varat sarunāties stundām ilgi.

Ir mainījušies alkohola lietošanas paradumi

13

Kad biji brīvs, devies izklaidēties ar draugiem un mēdzi iedzert tik daudz aliņus, ka par sevi vairs nespēj atbildēt. Tomēr, kad esi attiecībās, vēl joprojām, protams, tiek lietots alkohols, bet tev ir jāprot sevi savākt un neiedzert par daudz.

Tu vairāk uzmanības pievērs savam ārējam izskatam

14

Tu domāji, ka tev nevajag izskatīties tīram, jo nevēlējies nevienu patīkami iespaidot. Tomēr tagad otras pusītes klātbūtnē tu centies izskatīties tik labi, cik vien tas ir iespējams.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment