Būsi šokā, uzzinot cik laika no savas dzīves vīrieši pavada gaidot, kad sievas iepirksies

Pētījumā, kas veikts pēc britu kompānijas “Andrews Air Conditioning” pasūtījuma, arī secināts, ka partnera gaidīšana ir viskaitinošākā lieta saistībā ar iepirkšanos līdztekus lielajiem cilvēku pūļiem, rindām un pārāk lielajam karstumam tirdzniecības vietās.

Temperatūrai ir liela nozīme tajā, vai mēs iepērkamies ar prieku, un 47% aptaujāto britu norādīja, ka veikalos bieži vien valda pārāk liels karstums.

Gandrīz puse respondentu pat atzina, ka bija jutušies tik slikti veikalā, kurā ir pārāk karsts vai auksts, ka devušies prom, neveicot pirkumus.

Katrs piektais ir pat sūdzējies veikala menedžerim vai personāla pārstāvim, ka veikalā ir pārāk karsts vai auksts, bet vēl 21% citu aptaujāto pauda, ka gribējuši sūdzēties.

Aptauja, kurā piedalījās 2000 cilvēku, atklāja, ka puse vīriešu pavada savu sievu vai draudzeni, kad viņas iepērkas, bet 37% stiprā dzimuma pārstāvju atrod kādu vietu, kur uzgaidīt.

Daļa vīriešu stāv vai sēž pie veikala ieejas, sērfo internetā, zvana vai sūta ziņojumus draugiem. Savukārt katrs desmitais pamanās gaidīšanas laiku izmantot, lai dotos kaut ko ieēst vai iedzert.

Vairāk nekā trešdaļa pāru atzīst, ka ir sastrīdējušies par to, ka vienam no partneriem ir jāgaida, kamēr otrs iepirksies. Rezultātā vairāk nekā desmitā daļa vīriešu ir atteikušies doties šopingā kopā ar savu otro pusīti, rāda pētījums.

Avots: “dailymail.co.uk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment