Cilvēku tipi, ar kuriem tev vienreiz ir jāizbeidz tikties!

Spoks

Cilvēks, kurš regulāri vēlu atbild uz tavām vēstulēm (vai neatbild pavisam), nav tavas uzmanības vērts. Tikai pēc vairākām nedēļām, kad viņš nav atbildējis, tu saproti, ka tas, ka pie vēstules Facebook, ko es sūtījis, uzlēkušais “skatīts” tomēr nav nejaušība. Tev ir jāsaprot, ka nav tā, ka kaut kas nav kārtībā ar tā cilvēka telefonu, bet viņš vienkārši tevī nav ieinteresēts. Kāda jēga tērēt savu laiku, cenšoties iepatikties šim cilvēkam? Droši dodies tālāk!

Ikviens, kuru satiec atvaļinājumā

Vai jūs satikāties pludmalē? Vai pavadījāt laiku kopā tikai tad, kad bijāt ģērbušies peldkostīmos? Vai daudz laika pavadījās burbuļvannās, dzerot sarkanvīnu un skatoties saulrietu? Tas viss, protams, ir ļoti jauki un romantiski, tomēr šādas attiecības izbaudi tikai tajā konkrētajā brīdī – nemaz necenties domāt par to, ka tas ir kas nopietns.

Tava darba kolēģe

Šo dari tikai tad, ja tev patīk turēt noslēpumus un redzēt savu bijušo KATRU MĪĻU DIENU! Tā ir skarbā patiesība – jā, varbūt jums ir labi kopā, bet vienmēr pastāv šķiršanās iespēja – un, vai tev gribētos katru dienu strādāt kopā ar kādu, par kuru tev ir sāpīgas atmiņas?

Ikviens, kurš pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas dzīvo pie vecākiem

Mēģini izdomāt tagad lapu garu sarakstu ar attaisnojumiem? Vari mēģināt, bet – kāda jēga? Tu tik un tā zini, ka šāds cilvēks ir nepatstāvīgs, un 30 gadu vecumā tas vairs nav pieļaujams.

“Man vienkārši vajag apprecēties” sieviete

Tu zini, par ko mēs runājam. Viņa vienkārši GRIB apprecēties, bet tas viņai nemaz nav vajadzīgs. Tev būs vajadzīga lielāka pacietība – centies neiekrist uz šādiem cilvēkiem. Pašam vēlāk to nāksies nožēlot.

Ikviens no Tinder

Patiešām – kādēļ šī aplikācija vispār vēl pastāv? Ja meklē vienas nakts sakaru vai arī tev patīk mazliet sarakstīties ar cilvēkiem, kuri pēc dienas par sevi vairs nedod nekādu ziņu, tad tā ir aplikācija, kas ir domāta tev. Ja vēlies kaut ko nopietnu – dzēs to ārā no sava telefona. 

Sieviete, kura ir slikta gultā (un nespēj par to runāt)

Tas nav pasaules gals, ja cilvēks, ar ko tiecies, nav pārāk labs gultā (bet varbūt arī ir). Šajā situācijā slikti ir tas, ja esi ar cilvēku, kurš nespēj panest konstruktīvu kritiku. Kamēr vien esi pieklājīgs ar to, ko centies viņai pateikt, tikmēr to cilvēkam vajadzētu pieņemt. 

Avots: www.thrillist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment