Dzīvošana kopā. Vai Tu esi tam gatavs?

Jūsu attiecības mainīsies

Tagad jūs vairs neesat tikai pāris, bet gan dzīvokļa biedri. Tas ir kā ieslēgt savu mīļāko TV raidījumu, skatīties un vērot to 24 stundas, 7 dienas nedēļā. Protams, ka tad nākas redzēt arī tādas ne visai skaistas un patīkamas lietas. Pirmkārt, tu redzēsi savu dzīvesbiedru tādā izskatā, kādā tu vēl viņu nekad nebūsi redzējis. Otrkārt, jums būs jāpielāgojas vienam otra ieradumiem un ikdienas grafikam, kas arī var sagādāt grūtības.

Jūsu seksa dzīve mainīsies

Ir jāpierod un jāsaprot, ka ne katra nakts beigsies tā, ka jūs abi gulēsiet kaili, iesvīduši un noguruši. Kad jūs dzīvojat atsevišķi, tad jūs meklēja laiku, lai pamīlētos, jo kopā pavadītais laiks ir ierobežots, bet, dzīvojot kopā, jūs katru stundu pavadāt kopā, tāpēc jūsu seksa dzīve var kļūt gausāka. To var aizvietot ar biežāku samīļošanos, jāpierod, ka ne katrai samīļošanās reizei ir jābeidzas ar seksu.

Partneri mājasdarbos

Ne vienmēr visam ir jābūt sadalītam pusei uz pusi. Ja viens no jums strādā 45 stundas nedēļā, bet otrs tikai 30, tad skaidrs, ka cilvēks, kurš mazāk strādā var vairāk pielikt roku pie mājas darbiem. Tomēr nevajadzētu visu mājasdarbu nastu atstāt tikai uz viena cilvēka pleciem. Kad tev ir spēks un varēšana izdari kādu labu darbu, jo jums r jāveido sadarbība, dzīvojot vienā telpā.

Mīlestība ir kaitinoša

Tagad, kad jūs dzīvojat kopā, gribot negribot, jūs atklāsiet viens otrā nepatīkamās un kaitinošās rakstura iezīmes, kuras iepriekš nebija traucējušas. Tādēļ, pirms ievākšanās kopīgā miteklī ir vērts pamēģināt padzīvot kopā kādu nedēļu, lai saprastu vai tas tiešām jūs apmierina un, kas būtu jāmaina. Būs jāiemācās kompromisa valoda, kad ne vienmēr izdosies darīt visu tikai pēc sava prāta.

Avots: menshealth.com 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment