“Es iemācījos dzīvot ar sievieti” – tas nav tas pats stāsts, par ko raksta romānos

“Es nezināju, ka slikta garastāvokļa gadījumā man viņa uzreiz jāapskauj un jājautā, kas vainas, pēcāk jācenšas nomierināt. Ar mani šajā lietā ir pavisam citādi. Ja man kaut kas nav kārtībā, man nepatīk, ka man par to vēl prašņā, lien manā dvēselē. Šādus brīžus man nepieciešams pārvarēt pašam.

Es nezināju, ka tad, ja viņa man neprasa palīdzību, viņa gaida, kad viņai to piedāvāšu. “Neaiztiec, es pati izdarīšu!”, “Jā, es varu pati!” Nē, nevar gan! Viņa vienkārši gaida, kad palikšu uzstājīgs. Viņai ir svarīgi, ka viņa jūtas kā sieviete, nevis zirgs. Ja nepieciešams, es par tādu varu būt, starp citu.

Ja viņai neļauj celt neko smagāku par rožu pušķi, tad pamanīsiet, ka viņa ikdienā sāks aizvien biežāk smaidīt, mazāk dusmoties, biežāk būs priecīga.

Es uzzināju, ka sieviete ir ne tikai mīļākā, ar kuru kopā iespējams dalīt gultu, vannas istabu vai virtuvi. Viņa ir arī draugs, kurā nepieciešams uzmanīgi klausīties. Klausīties pat tad, kad viņa neko lādzīgu nemaz nepasaka.

Sieviete nebūt nav mīkla. Uz katru savu jautājumu ir iespējams iegūt atbildi, ja esmu gana vērīgs. Viņa vienmēr pasaka, kas viņai vajadzīgs. Vienmēr! Ir dīvaini, kad vīrieši saka, ka nezina, ko vēlas viņu sievietes. Visdrīzāk viņi nevēlas to zināt.

Es nezināju, ka attiecības balstās ne tikai uz “es”, bet arī uz “es – kvadrātā”. Katram ir jāveic solis, līdz lūpas var saskarites. Ja gadījumā tu paliec stāvus, bet otrs cilvēks nemitīgi dodas tavā virzienā, kādā brīdī dzīvē iespējams palikt viņam aiz muguras.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka jā!

Katrs veic savu soli. Tie, kuri to nav spējīgi izdarīt, nemaz nedodas uz startu.

Iegrūst bezdibenē otru cilvēku vēl nav pasaules beigas. No mīlas bedres vienmēr ir iespējams izrāpties, galvenais neatvairīt tā cilvēka roku, kurš jūs tur iegrūda. Līdzko būsiet šajā rokā kārtīgi ieķērušies, tas nenozīmē, ka jāgaida pienācīgs moments, lai nogrūstu šo cilvēku lejā.

Darīt “pretī” vai “pēc nopelniem” nozīmē dzert abiem indi no vienas un tās pašas glāzes. Pat tad, kad otrs cilvēks zina, cik nāvējošs ir šis dzēriens. No šīs glāzes jālej ārā viss, kas noindē, atpakaļ lejot visu to, kas galvai liek griezties.

Piemēram, ja atriebība ir auksts ēdiens, netiek iegūt vēlamais efekts, bet tikai ietekme. Taču, piemēram, roku maigums sniedz daudz spēcīgāku ietekmi, kas ir stiprāka par vislabākā vīna radītajiem reiboņiem.

Ir jāspēj kā atbildi sniegt maigumu. Galvenais – karstā veidā!

Es nezināju, ka sajūtas atrodas nevis vēderā, bet pirkstu galos, ar kuriem tu pieskaries viņai. Ja arfa spēlē, tas nozīmē, ka tas ir jūsu instruments. Pirkstus nav iespējams noskaņot. Talants vai nu ir, vai nav.”

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment