Iemesls, kāpēc šis musulmanis uzbruka jaunam pārītim, ir pilnīgs absurds

Prokurors Džonatans Polnejs raksturoja šādu uzbrukumu kā “pilnībā neattaisnojamu”.

Viņš pastāstīja, ka viss esot sācies kā nepatīkams starpgadījums saistībā ar reliģiskajiem uzskatiem, kam sekoja 35 gadus vecā vīrieša uzbrukums skolēnam un vēlāk arī garām ejošajam skolotājam, kurš centās aizstāvēt jauniešus.

Koe jautāja, vai viņi ir musulmaņi, un jaunieši sameloja, sakot, ka nav. Tad Koe atbildēja: “Kāpēc tad es tērēju savu laiku ar jums, ja neesat musulmaņi?” Pēc tam viņš nosauca meiteni par “mauku” un uzbruka puisim, sagrābjot viņu aiz rīkles. Tas arī bija pēdējais, ko puisis atcerējās, jo viņš zaudēja samaņu. Kad viņš pamodās, visa seja bija klāta ar asinīm.

Sivelas kungs izdzirdēja meitenes kliedzienus un nofotografēja Koe automašīnas numura zīmi, ar ko apsūdzētais nebija mierā. Viņš piegāja pie Sivelas un lika atdod telefonu. Kad skolotājs atteicās to darīt, Koe viņu sagrāba un nometa zemē, bet pēc tam iekāpa automašīnā un aizbrauca.

Atceroties notikušo, puiša draudzene izplūda asarās. Viņa pastāstīja, ka Koe pacēla puisi no zemes un trieca pret sienu, un tad sāka spert viņam pa galvu. Meitene sākusi kliegt un raudāt, jo redzēja asinis plūstam no puiša galvas. Arī skolotajam viņš uzbruka līdzīgā veidā.

Pēc tam pienāca klāt vēl citi cilvēki, jo puisis nespēja paiet, un meitenes māte izsauca ātro palīdzību.

Meitene pastāstīja, ka viņi bija sadevušies rokās. Puisis viņu pavadīja uz mājām un autobusa pieturā uz atvadām apskāva. Tad piebrauca klāt Koe, uzpīpināja un teica: “Laid vaļā to skolnieci!”

Acīmredzot viņš domājis, ka puisis ir vecāks, un tādā veidā palīdz meitenei. Cietušais esot piegājis pie automašīnas un novilcis šalli, lai parādītu, ka viņam ir skolas forma, un teica: “Esmu viņas puisis, un mēs esam vienaudži.” Tad Koe jautāja: “Kā tev patiktu, ja tā būtu tava māsa, kas apskaujas ar vīrieti?”

Puisis atbildēja, ka viņa māsas ir vecākas, viņas ir pieauguši cilvēki un var darīt, ko vēlas.

Koe piedraudēja izkāpt no mašīnas un piestāja malā. Tad viņš atnāca atpakaļ un jautāja, vai jaunieši ir musulmaņi.

“Es redzēju, ka viņš ir dusmīgs, un jutu, ka viņš man uzbruks,” pastāstīja puisis. “Es apjuku, kad viņš jautāja par reliģiju, un baidījos par to, kas varētu notikt tālāk, tāpēc atbildēju, ka neesmu musulmanis.”

Tad Koe pārmeta par viņa un meitenes uzvedību, un, kad puisis centās aizstāvēt meiteni, Koe viņam uzbruka.

Tiesā tika uzrādītas fotogrāfijas, kur redzamas brūces abās galvas pusēs un asinis. Viņš tika nogādāts slimnīcā ar nobrāzumiem un brūcēm, kurām tika uzliktas 3 cm garas šuves.

Koe noliedza savu vainu uzbrukumā. Viņš atzina, ka ievainoja 16 gadus veco puisi, taču tā bijusi pašaizsardzība.

Šobrīd lietas izmeklēšana vēl turpinās.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ints</cite>

    musulmani ir izshaujami ,ka traki suni. Aborta paliekas,nekas vairak!

  • <cite class="fn">nemec</cite>

    tie taču ir plānprātiņi! ..un šitos vēl uzņem Eiropa!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    pilnīgi piekrītuintam tie ir kautkādi izdzimteņi kuri NEDER MŪSU SABIEDRĪBĀ VIŅUS VISUS VAJAG AIZVĀKT KAUT KUR TĀLU TĀLU

  • <cite class="fn">tikko no Rietumeiropas</cite>

    Kad mērkaķītim uzvelk cilvēku jaciņu, tas izskatās amizanti. Tomēr neviens pie pilna prāta negaida, ka mērkaķīši būs atbildīgi sabiedrības locekļi, ja tie staigās uz pakaļkājām un valkās drēbes. Neviens negaida, ka cirka lācis uz motorollera pēc darba iet mājās pie sievas un bērniem, skatās hoķi un dzer aliņu. Loģiski. Bet Rietumeriopa jau gadiem NEZ KĀPĒC miljoniem radījumu, kas vizulāli atgādina mūs pašus, dod pajumti cilvēku mājās, izturas pret viņiem kā pret saprātīgiem, atbildīgiem cilvēkiem un naivi (neticami naivi!!!) gaida, ka viņi rīkosies un uzvedīsies kā normāli baltie eiropieši. Tā nebūs NEKAD. Jā, formāli viņi ir cilvēki, bet čivauva nekad nebūs haskijs. “Antirasisti” bieži kladzina vai nu par to, ka rases kā tādas nemaz nepastāv (jā, tāpat kā nav senbernāru, dogu, takšu, basetu – visi ir vienādi, nav arī dzīvnieku sugu, arī šampinjons ne ar ko neatšķiras no mušmires!) vai arī par to, ka DNS atšķirības dažādu rasu cilvēkiem ir nulle-komats-ciknutur tie procenti. Ko tie plānprātiņi aizmirst piebilst ir, ka DNS atšķirība starp cilvēku un īstu mērkaķi ARĪ ir zem viena procenta. Jā, mēs visi esam daļa no dabas, bla-bla-bla, bet nevajag likt katram kaķim un sunim barot ar savu miesu miljonu blusu, kā tas patlaban notiek ar Eiropu un “bēgļiem”! No kā viņi vispār bēg, ko? No Turcijas un Ziemeļāfrikas kūrortu pludmalēm!!! Tur viņiem nekas nedraud, līdz ar to viņi JAU nav bēgļi, pat ja kādreiz tādi bija. Tieši tāpat kā “bēgļi” neturas Latvijā – viņi grib PAR VELTI DAUDZ NAUDAS un pēc iespējas neko nestrādāt. Parazīti. Un Lielbritānijā visi šitie arābi jau sen varēja iedzīvoties un integrēties, bet nekā, naudu pieprasa, bet arvien klajāk ālējas un mēģina uzspiest savus “tikumus”. Un būs tikai trakāk, jo viņi NAV un nekad nebūs tādi paši kā mēs, brīvības un demokrātijas idejas tai SUGAI ir svešas un biedējošas.

Leave a Comment