Ja jums ir šīs 13 pazīmes, tas nozīmē, ka ciešat no neirozes!

  • Vesels cilvēks nevēlas precēties. Ir jāpārstāj to gribēt, apdomāt šo ideju atkal un atkal – izmetiet to no savas galvas pilnībā. Tas padara cilvēkus nervozus, bet biežāk šīs domas rodas tieši nervozitātes dēļ.
  • Ja gadījumā kaut kādu iemeslu dēļ viens cilvēks pilnībā nomaina cita cilvēka dzīvi, tas nozīmē, ka viņam vispār nav savējās.
  • Stabila psihe – laimīgas ģimenes dzīves, laulības un seksuālo attiecību noslēpums, kas palīdz dzīvi pavadīt kopā ar vienu partneri. Nav nekādu kompromisu vai piekāpšanās, jo tas ir ceļš uz klīniku. Ja cilvēkam ar psihi viss ir vislabākajā kārtībā, tad nodzīvot visu dzīvi ar vienu parteri ir pavisam viegli.
  • Mīlestībai nebūtu jāmērojas ciešanās. Veseli cilvēki mīlestību mēra laimē, jo mīlestība patiesībā ir tikai un vienīgi par to.
  • Kad stjuartes norāda, kur atrodas glābšanas līdzekļi, viņas saka šādu frāzi: “Ja esat ar bērnu, pirmkārt, nodrošiniet glābšanas masku sev, tikai pēc tam bērnam.” Jūs paliekat pilnīgi psihi, mēģinot pirmkārt palīdzēt bērnam, bet, ja jūs vēlaties, lai viņam viss ir vislabākajā kārtībā, nodrošiniet, ka jūs vispār būsiet spējīgi viņiem palīdzēt.
  • Lūk, kā vēl iespējams atšķirt nervozos no veselajiem – veseli cilvēki vienmēr izvēlas sevi, bet nervozi cilvēki izvēlēsies attiecības, kaitējot paši sev. Šķiet, ka šis ir viens no svarīgākajiem punktiem.

Lasi vēl: Psiholoģiskais nogurums. Kā atbrīvoties no sajūtas, kas velk pie zemes?

  • Sievietei neko un nekad nav jāpacieš attiecībās. Ja gadījumā kaut kas tāds notiek, tad par to ir jārunā. Vīrieša pienākumos ir mainīties vai palikt tādam, kāds ir. Gadījumā, ja vīrietis negrasās mainīties, sievietei ieteicams šķirties.
  • Vientulība ir intereses zudums pašam pret sevi, turklāt tāda situācija manāma jau kopš bērnības. Droši vien, ka jūs to jau ļoti labi zināt. Un šoreiz nav runa par to, ka trūkst mīlestības.
  • Būt pieaugušam jebkurā gadījumā – tā ir katra paša apziņa (bet ne vienmēr izvēle). Vienīgā īstā nozīme dzīvē ir bērniem un vecākiem, viss pārējais ir pēc pašu izvēles.
  • Ja jums nepatīk tas, kā uzvedas jūsu partneris, nevajag mēģināt ielīst viņu ādā un domāt, kā varētu viņu attaisnot. Normālai sievietei tas, ka vīrietis nepārzvana, nozīmē attiecību beigas, bet nervozai – īstu mīlestību.
  • Vienīgā ģimenes terapija ir šķiršanās. Vienīgās pareizās šķiršanās notiek ar psihologu iekaukšanos. Diemžēl šādu metodi bieži neizmanto.

Skarbi, bet patiesi. Grūti atzīt, ka daudziem šiem ieteikumiem ir taisnība, jo bieži vien sirds nevēlas ieklausīties tajā, ko saka prāts. Iespējams, ka sāpes, kurām iet cauri cilvēks, palīdzēs viņam dzīvē atvērties. Kas to lai zina!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment