Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet iemeslu, kādēļ gultā jāliek ziepju gabaliņš!

Sālījums

Krampju iemesls bieži vien ir dehidratācija, tajā pašā laikā, nav ieteicams uz nakti dzert daudz ūdeni. Var palīdzēt sālsūdens vai marinādes šķirdums, jo tajā ir daudz sāļi, kas palīdz saglabāt organismā ūdeni.

Banāni

Krampjiem palīdz produkti, kuros ir augsts kālija sastāvs. Tie var būt banāni, dateles, nektarīni, kāposti vai jūras zivis.

Karsta vanna

Ja Jums dienas laikā nācies daudz staigāt vai ilgi atrasties uz kājām, pirms gulētiešanas ieejiet karstā vannā. Ja Jums nav tāda iespēja, tad pielieciet siltu kompresi nomocītajiem muskuļiem. Mans iemīļotākais veids, kā tikt vaļā no krampjiem.

Šīs vienkāršās metodes palīdzēs Jums gulēt bez nekādiem traucējumiem! Iesakiet arī draugiem, lai viņi arī zina, kā rīkoties šādās situācijās.

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">LD</cite>

    Ķiploku bija ieteikts likt zem spilvena, lai labāk miegs nāk. NEPALĪDZ.
    Ziepju gabaliņš zem palaga pret nogurušām kājām, krampjiem. NEPALĪDZ.
    Es laikam neesmu ikdienišķa, jo šīs metodes uz mani neiedarbojas!

  • <cite class="fn">Raimonds no LotoGuru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu.
    Nāc uz manu saitu, seko instrukcijām un arī tu varēsi atļauties brīnišķīgas sievietes skatīt ne tikai feisbuka fotogrāfijās, bet arī ikdienā pie sevis mājās. Tāpat arī skaistus auto baudīt ne tikai vērojot garāmbraucējus uz ielas, bet arī no iekšpuses.

Leave a Comment