Kā nēsāt vīriešu krūšu kabatas lakatiņu?

Kad ir pienācis tavs laiks, kad tu vēlies savu tēlu padarīt elegantāku un kļūt par īstu džentlmeni, tad ir laiks uzlabot savu tēlu ar krūšu kabatas lakatiņu.

Tas tiek uzskatīts par papildus aksesuāru un, kā mēs zinām, ar aksesuāriem nevajag pārcensties. Ieturi mērenību. Īsts džentlmenis zina, kas izskatās gaumīgi un, kad aksesuāru jau ir par daudz. Vispārējais likums ir tāds, ka izvēlies 2 vai maksimums 3 aksesuārus vienlaicīgi, ar kuriem papildināt savu tēlu.

Piemēram, kaklasaite un kaklasaites piespraude un krūšu kabatas lakatiņš. Tas izskatīsies pietiekami klasiski un eleganti.

Vienmēr mēģini saskaņot krūšu kabatas lakatiņa toni ar kaklasaites toni. Tu to vari izmantot kā spilgtu akcentu vai kā klasisku un neuzkrītošu papildinājumu savam tēlam. Tomēr, kaklasaites un lakatiņa toņiem nav jābūt identiskiem, jo tad tas neizskatās labi.

Izvēlies toņus un rakstus tādus, kuri papildina viens otru un uzlabo otra izskatu. Piemēram, tava kaklasaite ir ar lieliem rombiem, tad pamēģini pieskaņot līdzīga toņa lakatiņu ar mazāku rombu rakstu. Ja tomēr neesi gatavs eksperimentēt, tad sniega balts lakatiņš vienmēr ir droša un eleganta izvēle.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment