Kā tu reaģē uz krāpšanu, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi

 

 

AUNS

Tu uzticību vērtē visaugstāk, un ja tā tiek sagrauta, nodevējam no tevis labāk turēties pa gabalu. Auns to pateiks nodevēja mammai, piezvanīs viņa priekšniekam un uzrakstīs noveli, kurā atklās to, cik šis cilvēks ir bijis briesmīgs.

VĒRSIS

Ja sāpināsi Vērsi, viņš vēlēsies redzēt tavas ciešanas. Vērsis noteikti uz tevi turēs ļaunu prātu, jo viņam šādas pārestības piedot ir ļoti grūti. Viņš, visticamāk, izdomās atriebības plānu ilgam laikam.

DVĪŅI

Viņš reaģē uz krāpšanu ļoti emocionāli – ir gatavs izšķaidīt visu, kas ir tavs. Personīgās mantas ļoti cietīs. Viņa emociju un atriebības tornādo nav iespējams apturēt, tāpēc savas dārgākās lietas labāk kaut kur ir noslēpt.

VĒZIS

Ja jau tā jūties briesmīgi par krāpšanu, tu jutīsies vēl briesmīgāk. Viņš aizrakstīs visiem cilvēkiem, kuri viņu ir uzskatījuši par labu, lai viņus pārliecinātu par to, cik nožēlojams cilvēks tu esi.

LAUVA

Lauvas krāpšana tev sabojās dzīvi, jo viņi izmantos visu savu spēku, lai atriebtos. Sākot vien ar to, ka Lauva izvēlēsies paturēt tavu suni sev, dosies iepirkties ar tavu kredīkarti – Lauva zina, kā situāciju izmantot savā labā.

JAUNAVA

Sākumā viņa jutīsies mazliet vainīga pie tā un domās, ko viņa ir izdarījusi tādu, kas ir licis cilvēkam viņu krāpt. Bet, kad viņa ieraudzīs ko tādu, ko nevar nepamanīt, tu tiksi nostādīts pilnīga nelieša lomā uz visiem laikiem.

SVARI

Kad iekšējais šoks būs pārgājis, Svari atradīs jebkādu veidu, kā tevi sāpināt. Viņi dosies izklaidēties, tēlos, ka viss ir kārtībā un liks tev noprast, ka krāpšana ir viņu atbrīvojusi no briesmīgām saistībām.

SKORPIONS

Sākumā tev šķitīs, ka Skorpions mierīgi tiek galā ar situāciju, bet tas ir tikai tādēļ, ka viņš plāno perfektu slepkavību.

STRĒLNIEKS

Ar viņu par krāpšanu nebūs emocionālu sarunu. Tā vietā, lai tu redzētu viņu raudam, viņš labāk piecelsies un vienkārši aizies prom. Un vari būt drošs, ka no viņa vairs nekā nedzirdēsi.

MEŽĀZIS

Viņš nevēlas nevienam ļaut kontrolēt viņa laimi un dzīvi. Viņš krāpnieku momentā pametīs un parādīs viņam, cik laba ir viņa dzīve bez tā briesmīgā nodevēja.

ŪDENSVĪRS

No viņa tu sajutīsi īstas dusmas – bet tikai uz neilgu laiku. Sākumā šī zīme gluži vai sajuks prātā, uzzinot, ko viņam otra pusīte ir nodarījusi, bet, kad Ūdensvīrs būs izlaidis visas emocijas uz āru, viņam nesagādās problēmas vienkārši aiziet prom.

ZIVIS

Viņam noteikti paies ilgs pārdzīvojumu laiks, kamēr viņš tiks tam pāri. Bet, kad no noskumuša viņš kļūs par dusmīgu, Zivis izliksies, ka nekas tāds nav noticis.

 

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās. Nodrošinātas vecumdienas pat bez pensijas, kuru valsts pat vairs īsti nesola.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookPro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment