Kā uzlabot savu dienu, neizkāpjot no gultas?

Veicot šīs, tālāk minētās, darbības gultā, tu uzreiz uzlabosi savu garastāvokli, pašsajūtu un pat uzlabosi savas brokastis. Tas viss- neizkāpjot ārā no gultas!

  1. Pagriez skaļāk

Klusums, nenoliedzami ir brīnišķīga lieta, kad ir jādodas pie miera. Tomēr, kad laiks ir celties, atmosties un noskaņoties jaunai dienai, tad ir vērts sagatavot dziesmu sarakstu, kuras tavām skudriņām liek skriet pār tavu ādu. Šāda tipa dziesmas tevi mentāli uzlādē un ļauj tev justies labāk. Šādi adrenalīna, prieka viela- dopamīns ieplūst tavās asinīs un, pirms kāpšanas ārā no savas gultas, pārslēdzies uz savu mīļāko grupu, kas tevi spēj iekustināt mūzikas ritmos.

  1. “Samīļojiet” viens otru

Ja tev ir dzīves partneris, tad  ļoti veselīgi būs sākt rītu ar mīlēšanos. Tas noteikti palīdzēs atmosties jums abiem, kā arī visas negatīvās domas un sajūtas būs pazudušas kā nebijušas. Tas ir pielīdzināms rīta treniņam, kuram ir jābūt vismaz 20 minūšu ilgam, lai izraisītu ķermeņa svīšanu. Protams, ir jārēķinās, ka tava dāma varētu nebūt tik aktīva, jo testosterons pamostas 7:00 no rīta, bet estrogēns pa īstam pamostas tikai ap 15:00 pēcpusdienā.

  1. Trenē savus vēdera muskuļus

Ir labi zināms, ka seši kubiki uz vēdera veidojas jau virtuvē, respektīvi, tas ir atkarīgs no tā ko tu ēd, nevis kā un cik tu vingro. Pētījums ir atklājis, ka seksa laikā vidēji vīrietis sadedzina tika 100 kalorijas. Tāpēc, pirms došanās uz dušu, veic pienācīgu vēdera preses treniņu. Guli ar vēderu uz augšu, paliec plaukstas zem dibena un pacel iztaisnotas kājas augšā. Tad lēnām tās laid lejā, atkārtojot to aptuveni 20 reizes. Sega dos papildus pretestību, tāpēc to efektīvāk ir veikt gultā, nevis uz zemes.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment