Kas Cūkas gadā gaidāms mīlestībā katrai zodiaka zīmei – 2019. gada horoskops

Lai kā ikviens no mums netiektos pēc augstas karjeras un materiālās labklājības, mīlestību un attiecības mēs liekam pirmajā vietā. Viegls flirts, neskaitāmi romāni un iepazīšanās – tas viss paliks Suņa gadā. 2019.gada saimniece – Dzeltenā Zemes Cūka – iesaka personiskajā dzīvē ņemt iniciatīvu savās rokās. Tad vari nopietni aizdomāties par kāzām un dzimtas turpināšanu, raksta Latvijā viens no lielākajiem portāliem – la.lv.

2019.gada mīlestības horoskops neatstās iemīlējušos pārus bez uzmanības, abpusējām jūtām un, protams, burvīgiem mazuļiem. Galvenais – klausīt ne tikai savai sirdij, bet arī pieņemt saprātīgus lēmumus. Cūkas gads būs diezgan daudziem patīkamiem pārsteigumiem pilns un dāsns bērnu dzimšanas ziņā. Tāpēc vari jau tagad izdomāt vārdu savam nākamajam mazulim un nolūkot bērnu ratiņus.

2019.gada mīlestības horoskops Aunam

Mīlestība var tevi piemeklēt visnegaidītākajā brīdī. Taču – lai tas notiktu, Aunam uzmanīgi jāvēro visi, kas ir viņa apkārtnē, un nevajag ignorēt arī jaunas iepazīšanās.

Lasi arī: Kāda ir tavas Zodiaka zīmes dvēseles būtība? Lūk, ko saka horoskops

Mīlestība un pirmās dekādes Auni (21.marts – 30.marts)

Cūkas gadā nav izslēgti jauni romāni un viegls flirts. Atver savas dvēseles durvis, lai neskumtu vienatnē un izveido romantiskas iepazīšanās. Ideāls laiks bērna dzimšanai, īpaši, ja jaunās ģimenes sen sapņojušas par dzimtas turpināšanu. Savukārt Auniem, kas pagaidām nav aizdomājušies par nopietnām attiecībām, 2019.gadā jābūt uzmanīgākiem intīmajos sakaros.

Mīlestība un otrās dekādes Auni (31.marts – 10.aprīlis)

Brīnišķīgs periods, lai sāktu skaistu romānu, vai satiktu otro pusīti. Cūka neko neatteiks Aunam, ja runa ir par īstām jūtām. Tikai vajag savest kārtībā savu ārējo tēlu, lai cilvēku, kas tev iepaticies, tu vēl vairāk savaldzinātu un viņš pastieptu roku pretim laimīgai dzīvei.

Mīlestība un trešās dekādes Auni (11.aprīlis – 20.aprīlis)

Aunam nekādā gadījumā nevajag dzīties pakaļ diviem zaķiem, citādi var palaist garām cienījamu partneri. Ja izdarīt izvēli ir grūti, vērsies pēc padoma pie draugiem vai tuviniekiem. Vairāk uzticies saprāta, nevis sirds balsij. Ģimenes Aunu gaida harmonisks un maiguma pilns periods attiecībās ar laulāto, kad var organizēt vēl vienu medusmēnesi vai doties ceļojumā.

 

 

2019.gada mīlestības horoskops Vērsim

2019.gada mīlestības horoskops iesaka Vērsim nopietnāk attiekties pret visu, kas skar jūtas un attiecības. Pietiek iet kaisles un kārdinājumu pavadā, laiks aizdomāties par stipru ģimeni un bērniem.

 

Mīlestība un pirmās dekādes Vērši (21.aprīlis – 30.aprīlis)

Mīlestība nāks kā zibens spēriens, aizēnojot Vērša saprātu. Nu ko, tieši tā var raksturot šo brīnišķīgo laiku. Bet – ja izlemsi iecerētajam izteikt piedāvājumu stāties oficiālā laulībā, prasi padomu Dzeltenajai Cūkai. Viņa labāk par Vērsi orientējas mīlas lietās. Starp citu, var padomāt par atsevišķu mājokli. Tev taču vajag vietu, kur 2019.gadā rīkot romantiskas tikšanās, vai ne?

Mīlestība un otrās dekādes Vērši (1.- 10. maijs)

2019.gada mīlestības horoskops iesaka Vērsim ar izredzēto nopietni pārrunāt jautājumu par kopēju dzīvesvietu. Pietiek mētāties pa īrētiem dzīvokļiem un “barot” vienam otru ar solījumiem par mūžīgu mīlestību. Arī stārķi jau ir piekusuši gaidīt – jūs ar mīļoto taču esat vairākkārtīgi pacēluši tēmu par mazuļa piedzimšanu. Lai viss piepildās!

Mīlestība un trešās dekādes Vērši (11.maijs – 20.maijs)

Ja Vērsis vēlas precēties, ir nekavējoties jādodas uz dzimtsarakstu nodaļu. Kāzas svinēt vajag nevis mājās, bet kaut kur siltā jūras piekrastē, citādi greizsirdīgie pielūdzēji un skauģi jums izjauks visas svinības. Un vēl – gudrs Cūkas padoms – nerīko greizsirdības scēnas savam mīļotajam, jo tam nav nekādu iemeslu.

 

2019.gada mīlestības horoskops Dvīņiem

Cūkas gadā Dvīņi peldēsies pielūdzēju uzmanības un dievināšanas jūrā. Viņu būs daudz, tāpēc 2019.gada mīlestības horoskops iesaka izdarīt pareizo izvēli, lai pēc tam neraudātu spilvenā vilšanās dēļ.

 

Mīlestība un pirmās dekādes Dvīņi (21.maijs – 30.maijs)

Dvīņi 2019.gadā beidzot izlems iestūrēt laulības ostā. Lielā pielūdzēju armija ir nogrimusi asarās, jo tu tagad esi aizņemts un laimīgs. Pat gada saimniece Cūka ir pārsteigta par Dvīņu drosmīgo lēmumu. Tātad – kādi plāni attiecībā uz ģimenes dzīvi? Ceram, ka paši perspektīvākie, jo blakus ir tavs mīļotais cilvēks.

Mīlestība un otrās dekādes Dvīņi (31.maijs – 10.jūnijs)

2019.gada mīlestības horoskops iesaka Dvīņiem ātrāk atvadīties no brīvības un vecpuiša/vecmeitas dzīves. Pietiek izklaidēties un nodoties kārdinājumiem, pienācis laiks iegūt stabilitāti. Droši izsaki laulību piedāvājumu izredzētajam, organizējiet kāzas un neaizmirstiet kā organizatoru uzaicināt Dzelteno zemes cūku. Viņa jau ir sagatavojusi arī dāvanu.

Mīlestība un trešās dekādes Dvīņi ( 11.jūnijs – 21.jūnijs)

Dvīņiem, protams, ir apnikuši vieglprātīgi sakari, bet nopietnām attiecībām un vēl jo vairāk ģimenes dzīvei viņi vēl morāli nav gatavi. Tevi pilnībā apmierina “vieslaulības”, tāpēc saistīt sevi ar saderināšanās gredzeniem vēl nav pienācis laiks. Taču aizdomāties par šādu atbildīgu soli vajag, citādi vecpuiša/vecmeitas dzīve ievilks kā purvā.

 

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

 

 

2019.gada mīlestības horoskops Vēzim

2019.gada mīlestības horoskops iesaka Vēzim pārdomāt ģimenes attiecības. Flirts un viegli romāni ir labi, taču līdz laikam. Tu taču patiesi tiecies pēc konkrētuma, neliekuļo pats sev.

 

Mīlestība un pirmās dekādes Vēži (22.jūnijs-1.jūlijs)

Cūkas gadā Vēzim būs daudz pielūdzēju, bet uzticams un simpātisks kavalieris pagaidām nav manāms pie horizonta. 2019.gadā viss atkarīgs no tavas iniciatīvas. Nevilcinies ar lēmumiem. Ar smaidu ieved savā dzīvē cilvēkus, kuriem pret tevi ir paši patiesākie plāni. No jaunām attiecībām Vēzim labāk nenovērsties – tās 2019.gadā būs visjaukākās.

Mīlestība un otrās dekādes Vēži (2.jūlijs- 11.jūlijs)

2019.gada mīlestības horoskops noliks Vēzi svarīgas izvēles priekšā, tāpēc novērsties no viņa neizdosies. Pielūdzēji patiešām mācas virsū, apber ar ziediem un piedāvājumiem, taču tu esi nelokāms. Vērsies pēc padoma pie gudrās Dzeltenās Zemes Cūkas, kā arī ieklausies savā intuīcijā. Ja blakus ir tavs cilvēks, nelaid viņu vaļā. Jo īstu mīlestību tik bieži nevar satikt, bet pazaudēt var viens un divi.

Mīlestība un trešās dekādes Vēži (12.jūlijs-23.jūlijs)

Vēzis šogad krasi mainīsies ārēji, tāpēc viņu pat uzticamākie pielūdzēji nepazīs. Kas pamudinājis Vēzi uz tik spilgtām pārmaiņām 2019.gadā? Protams, mīlestība, par kuru tu tik sen sapņoji. Tagad pienācis, laiks padomāt par kāzām un pēctečiem. Finanšu ziņā nepārdzīvo, jo Cūka jau ir parūpējusies par greznu svinību organizēšanu.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment