Krāsa, smarža un vēl 7 citi faktori, kas ietekmē jūsu automašīnas pārdošanas cenu

Cigarešu aromāts

Neviens (pat smēķētāji) nevēlas iegādāties automašīnu, kas smaržo kā pelnu trauks. Tāpēc, ja esat smēķējis automašīnas iekšpusē, esiet gatavs, ka tas samazinās jūsu automašīnas vērtību, pārdodot automašīnu tālāk.

Aprīkojums

Un šeit ir papildu opcijas un uzlabojumi, kas var palielināt automašīnas vērtību. Apsveriet iespēju uzstādīt papildu funkcijas, kas varētu interesēt potenciālos pircējus.

Nobraukums

Automašīnas nobraukums ir galvenais faktors, kas nosaka tās vērtību. Automašīnas ar mazu nobraukumu bieži tiek novērtētas augstāk, jo tām ir mazāks nolietojums un tās var solīt ilgāku kalpošanas laiku.

Degvielas ekonomija

Pieaugot degvielas cenām, automašīnas ar labu degvielas ekonomiju var tikt novērtētas augstāk. Apsveriet iespēju automašīnā uzstādīt energoefektīvas opcijas (ja tas smagi neskar jūsu maciņu).

Krāsa

Iespējams, jūs būsiet pārsteigti, bet tā patiešām ir taisnība! Dažas automašīnu krāsas var būt pieprasītākas tirgū, kas var palielināt to vērtību. Saskaņā ar iSeeCars veikto pētījumu oranžas un dzeltenas krāsas automašīnas vismazāk zaudē vērtību, savukārt zelta un sudraba krāsas automašīnas ir grūtāk pārdot. Melnā, baltā un pelēkā krāsa vienmēr būs drošs variants.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Modeļa reputācija

Jūsu automobiļa modeļa popularitāte un reputācija arī var ietekmēt tā vērtību. Atcerieties tikai Volkswagen dīzeļgeitas skandālu, kas ne tikai iedragāja VW reputāciju, bet arī ietekmēja visu dīzeļdzinēja automobiļu vērtību! Vai arī pārcelsimies vēl tālāk pagātnē – uz pagājušā gadsimta 70. gadu Ford Pinto. Ja jūs tagad mēģinātu pārdot Pinto, jums, iespējams, būtu grūti to izdarīt, ņemot vērā šī automobiļa tieksmi uz spontāniem bojājumiem.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment