Krišjānis Kariņš nāk klajā ar satraucošu paziņojumu – vairums sabiedrības sašutuši

Tikmēr cilvēki internetā par šo ideju vairumā gadijumu ir sašutuši!

Publicējam dažus komentārus, ko par to domā interneta lietotāji:

“Nav masku noieta, un tautai grib aizliegt elpot skābekli!Acīs skatīdamies grib lai visi slimotu,mirtu!Tās nav rūpes!”, raksta Andris.

Lietotājs ar niku Melot nav labi raksta:  “Statistika ir vieni meli! Un viņš to labi zin!”

Makors Keins raksta: “Nēsā pats savas maskas, iekritis jau nervos ar savām idejām.. No maskām tikai veel lielākas problēmas, par to jau daudzi runaa un raksta. Labāk domā par tautas dzīves uzlabošanu.. Ja nevari, tad dod citam savu krēslu…”

Atseviški lietotāji gan izsakās arī pozitīvi par šo ideju, norādot, ka zinātniskie pētījumi un statistika liecina, ka maskas ir labākais veids, kā cīnīties ar vīrusa izplatību.

Interesanti, ka arī ASV, kur vairums politiskās vadības bija rezervēti attiecībā par masku valkāšanu, pēdējā laikā mainījuši savas domas un aicina sabiedrību valkāt masksas (arī ASV tā arvien nav obligāta prasība).

Lasi arī: Uzmanību šoferiem- spēkā stājusies jauna sodu sistēma par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem

Jau vēstīts, ka sabiedriskajā transportā no 1.jūlija sejas aizsargmasku lietošana vairs nav obligāta – to paredz Ministru kabineta akceptētie grozījumi noteikumos “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”.

Līdz ar to sejas aizsargmasku nēsāšanai sabiedriskajā transportā tiek saglabāts rekomendējošs raksturs.

Veselības ministre Ilze Viņķele (AP) iepriekš pauda, ka atvieglojumi kļuva iespējami, pateicoties labajiem epidemioloģiskās situācijas rādītājiem un zemajai saslimšanai ar Covid-19 Latvijā.

Vai atbalsti ideju, ka masku nēsāšana Latvijā kļūs par obligātu prasību?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment