Lai izvilktu ērci no sava mīļotā kaķa, jāizmanto šis triks

Parazītu var izvilkt ar trim ierīcēm: ērču tvisteri, laso pildspalvu un parasto pinceti (bet tas ir ārkārtējos gadījumos).

Sāksim ar vienkāršāko. Ērču tvisteris ir speciāla ierīce ērču ekstrakcijai, ko pārdod jebkurā veterinārajā aptiekā. Ļoti noderīga lieta un noderēs saimniecībā, tāpēc iesakām to iegādāties. Ar šo ierīci viss ir ļoti vienkārši: tvisteri novieto virs ērces galvas un tad ar rotējošām kustībām velk uz augšu.

Nākamā ierīce ir laso pildspalva, kuru ikviens var izgatavot mājās. Viss, kas jums nepieciešams, ir pildspalva un pavediens.

Jums vienkārši nepieciešams izjaukt pildspalvu, izņemt tinti, salocīt diegu divās daļās un izvilkt cauri atverei, lai pēc tam būtu iespēja apmest cilpu. Ierīce ir gatava. Cilpa tiek izmesta pāri piesūktajai ērcei, un laso brīvos galus viegli pavelk, lai fiksētu ērci. Ar rotācijas kustībām izvelciet parazītu no dzīvnieka ādas.

Un pēdējā iespēja ir pincetes. Bet, to lietojot, parazīta sadalīšanas risks ir ļoti augsts, un ērci var pilnībā neizņemt. Ārkārtas situācijā tas noderēs.

Lasi arī: Citronu pīrāgs, kas kūst mutē. Mājas torte 15 minūtēs

Ar pinceti ir cieši jānostiprina parazīts, bet tā, lai to nesabojātu, un pēc tam uzmanīgi noņemiet to ar rotācijas kustībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment