Ļoti viegli pagatavojama kārtaino krabju salātu spāņu versija: sātīgi un gardi

Garšīgi spāņu salāti no pieejamām sastāvdaļām ir pagatavojami ļoti vienkārši. Jums ir nepieciešams tikai izvārīt kartupeļus un olas.

Šādus salātus gatavo Spānijā. Un tie atgādina salātus slāņos, ko pie mums uz galda bieži pasniedz svētkos. Arī tos saliek slāņos, gatavo no vienkāršām sastāvdaļām, un tie iznāk ļoti garšīgi.

Sastāvdaļas:

Krabju nūjiņas – 200 g

Kartupeļi – 2

Olas – 3

Burkāns – 1

Cietais siers – 100 g

Majonēze, sāls.

Pagatavošana:

Izvāriet divus vidēji lielus kartupeļus ar mizu. Un izvāriet cieti vārītas olas. Paņemiet šķīvi, kurā saliksiet salātus. Apakšā uz rupjas rīves sarīvējiet kartupeļus. Apberiet ar sāli un pārlejiet ar majonēzi.

Lasi vēl: Kāpēc nevajadzētu stādīt skābenes dārzeņu dārzā: tās neko labu nedos

Virspusē uz tās pašas rīves sarīvē olas. Pārkaisiet ar sāli un arī pārlejiet ar majonēzi. Liek sagrieztās krabju nūjiņas. Arī tās apsmērē ar majonēzi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Virsū uz rīves sarīvē cieto sieru. Pārkaisiet ar sāli un pārlejiet ar majonēzi. Virspusē sarīvē svaigu burkānu un atkal apsmērē ar majonēzi. Rotā ar pētersīļu lapiņām. Salāti ir gatavi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment