Lūk, iemesls, kāpēc neizmest olu čaumalas: ar tām var radikāli uzlabot veselību!

Olu čaumalas ir lielisks kalcija avots, jo satur 95% kalcija karbonāta, tās bieži vien izmanto kuņģa dedzināšanas un gremošanas traucējumu mazināšanai.

Vienas pašas olas čaumala satur apmēram divus gramus kalcija, kas ir divas līdz četras reizes vairāk nekā ieteiktā kalcija deva dienā.

Protams, tas nenozīmē, ka tev vajadzētu vienkārši ēst svaigas olu čaumalas. Tas būtu muļķīgi.

Rīkojies tā: novāri olu čaumalas, lai atbrīvotos no kaitīgajām baktērijām. Pēc tam ieliec tās cepeškrāsni un atstāj uz 15 – 20 minūtēm 100 grādos pēc Celsija.

Lasi vēl: Jaunā pētījumā pierādīts, ka vīriešiem divreiz nedēļā jāiedzer ar draugiem, lai uzturētu veselību!

Pēc tam čaumalas vajadzētu samalt pulverī – to var viegli paveikt ar blendera palīdzību. Šis pulveris būs lielisks kalcija avots, kas palīdzēs uzturēt un uzlabot labu kaulu veselību.

Tev nav jāēd pulveris atsevišķi. To var pievienot tādiem ēdieniem kā maize, picas mīkla un spageti. Taču uzmanies: pārāk daudz kalcija ir tikpat slikti, cik pārāk maz kalcija, tāpēc lieto to ar mēru!

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment