Lūk, kā dzīvo sieviete, kurai ir alerģija burtiski pret visu, ieskaitot savu vīru

Tiek lēsts, ka no šīs slimības varētu ciest 1 – 15% cilvēku. Taču parasti alerģiskās reakcijas ir vieglas, kamēr Džoannas stāvoklis ir tik smags, ka viņas ķermenis nereaģē uz medikamentiem vai ķīmijterapiju, un simptomi tikai turpina pasliktināties.

johanna-watkins-allergy-600x400

Šobrīd Džoannas ķermenis spēj panest tikai 15 pārtikas produktus (ieskaitot garšvielas). Viņa ēd tikai vienu reizi dienā un tikai diva veida maltītes, par kurām viņa ir droša, ka tās neizraisīs alerģisku reakciju. Sieviete gan nesūdzas par savu nabadzīgo uzturu:

Es esmu ēdusi šīs pašas divas maltītes katru dienu jau vairāk nekā gadu no savas dzīves, un man tās joprojām labi garšo.”

Džoannas stāvokļa dēļ jaunais pāris pagājušogad bija spiests izvākties no savām mājām. Kamēr Džoanna bija slimnīcā, viņu māja applūda, un ūdens nodarītais postījums, kas pārvērtās pelējumā, piespieda viņus atrast citu vietu dzīvošanai. Par laimi, viņu draugi, Dans un Lūsija Olsoni, piedāvāja apmesties savās mājās. Šobrīd Džoanna dzīvo lielākajā guļamistabā, Skots mīt guļamistabā lejasstāvā. Lūsija un Dans dala vienu guļamistabu, un viņu četri bērni – vēl vienu.

johanna-watkins-allergy2

Kad Džoannas stāvoklis kļuva smagāks, Olsoniem nācās pārtraukt gatavot ēdienu savā virtuvē, jo ēdiena aromāti nonāca līdz sievietes drošajai zonai un padarīja viņu slimu. Bet, par laimi, daži kaimiņi piedāvāja viņiem savu māju atslēgas, lai pāris varētu gatavot ēdienu viņu virtuvēs. Kaimiņi arī pārtraukuši savos pagalmos grilēt ēdienu un veidot ugunskurus, jo to smakas un dūmi Džoannai arī izraisa alerģiskas reakcijas.

Lasi vēl: Sieviete operācijas laikā gūst smagus apdegumus it kā smieklīga, tomēr traģiska iemesla dēļ

johanna-watkins-allergy4-600x338

Protams, pāris saprot, ka viņu draugi nevar turpināt gatavot ēdienu kaimiņu mājās, ne tad, kad pie durvīm klauvē ziema. Tāpēc Skots ir sācis atjaunot vecu māju, kā arī vākt ziedojumus dažām lietām, ko nepieciešams uzstādīt Džoannas veselībai, piemēram, gaisa filtrēšanas sistēmai. Pāris cer ievākties jaunajās mājās līdz Ziemassvētkiem.

Džoanna turpina regulāri apmeklēt ārstu, cerot kaut kad atrast līdzekli savas slimības ārstēšanai, taču tam nav nekādas garantijas. Tomēr sieviete turpina būt drosmīga un pozitīva. “Mēs esam tikuši dāsni apdāvināti ar mīlestību un atbalstu – es zinu, ka esmu ļoti svētīta,” viņa stāsta. “Šis ir ļoti grūti un sāpīgi, bet mums nav ar to jācīnās vienatnē, un tas ir skaisti.”

https://www.youtube.com/watch?v=whFakeXtNFE

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment