Sieviete uzskata, ka viņai ir pasaulē lielākās mazās kaunuma lūpas (+FOTO/VIDEO)

Antonija salīdzina savus un citu sieviešu ārējos dzimumorgānus ar ēdienu: siera burgeriem un “BigMac”-iem (šajā gadījumā citām sievietēm ir siera burgeri, bet viņai “BigMac”), kur siera burgeriem visa “gaļa” atrodas skaisti salikta starp maizītēm, taču “BigMac”-iem tā kopā ar visām pārējām sastāvdaļām atrodas daļēji ārpus maizītēm nekārtīgā veidā. Viņa pat demonstrē sava paskaidrojuma vizualizācijas.

Lai veiktu labioplastiju (mazo kaunuma lūpu samazināšanas plastisko operāciju) privātklīnikā, viņai nācās iztērēt 3100 mārciņu, jo Lielbritānijā esošais Nacionālās veselības dienests (NHS) nefinansē kosmētiskās operācijas – Antonija norāda, ka viņas mazās kaunuma lūpas sagādā viņai fiziskas neērtības arī ikdienā, taču Nacionālais veselības dienests dotās neērtības nav uztvēris par pietiekamām kosmētiskās operācijas finansēšanai.

Antonija stāsta, ka viņa ir lasījusi negatīvus komentārus no vīriešiem par lielām mazajām kaunuma lūpām, salīdzinot tās pat ar vīriešu sēkliniekiem un šādi komentāri viņai šķiet aizskarošu un attiecīgi liek aizvien vairāk vēlēties veikt labioplastiju, jo tad šāda veida komentāri viņu vairs neskars.

Jaunās sievietes mātei šis temats šķiet ļoti intīms, tādēl viņa detaļās neieslīgst. Viņa pavada savu meitu uz operāciju, taču norāda, ka kosmētiskās operācijas neatbalsta.

Zemāk esošais video, atspoguļo Antonijas gadījumu no ieceres līdz realizācijai. Šis video materiāls nav domāts nepilngadīgām personām.

Lasi vēl: Kā panākt, lai tava bikšupriekša izskatās vizuāli iespaidīgāka? (+VIDEO)

Avots: express.co.uk, youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment