Lielisks triks, kas palīdzēs mazināt muguras sāpes neizmantojot medikamentus

acupuncture-chart1

Akupunktūra ir sena Ķīniešu ārstniecības metode, kurā ar ļoti smalkām adatām ārsts stimulē jušanas nervus, kas atrodas zem ādas un muskuļos, mudinot izdalīt noteiktas vielas notiektos ķermeņa punktos, piemēram, endorfīnu izdalīšanos, kas mazina sāpēs.

Tiek apgalvots, ka šāda ārstēšana palīdz organisma Čī vai dzīvības enerģijai plūst pareizi.
Ir pierādīts, ka šāda metode lieliski palīdz cīnītie un ārstēt muguras un ceļgalu sāpes, mazina stīvumu, kā arī locītavu un galvas sāpes. Divi punkti tiek atzīmēti kā īpaša atslēga: GB29 (žultspūšļa 29) atrodas gūžas reģionā, līnijas centrā, kas savieno ciskas kaula un lielā kaula paugura priekšējā iegurņa lejasdaļas. Šis punkts ir noderīgs, lai ārstētu gūžas iekaisumu, locītavas, muskuļu sastiepumus, vājumus un nejutīgumu ap gurniem. Turklāt arī der kā palīglīdzeklis, ārstējot sāpes plecos, stīvumu, sāpes vēdera lejasdaļā un augšstilbos.
Otrs svarīgais punkts ir GB30( žultspūšļa 30), kurš ir pazīstams arī kā apkārt lecošais punkts, kas atrodas starp krusta kaulu un kaula pauguru. Tas palīdz mazināja sāpes gurnu apvidū, noder sēžas, gurnu, muguras sāpju mazināšanai, locītavu iekaisuma, muskuļu sāpju un spazmu mazināšanai.

mugurassapes

Tas arī palīdz atbrīvoties no sāpēm kājās, un mugurkaulā. Protams, pirms sākt šo visu pielietot, konsultējieties ar savu ārstu, jo uz paša galvu nevajadzētu pārtraukt lietot nozīmētos medikamentus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment