Mistika ārstiem: šie bērni dienā ir normāli, bet līdzko noriet saule ar viņiem notiek kaut kas briesmīgs

Kad saule ir rietumu pusē, viņu enerģijas līmenis strauji sāk kristies, bet, kad tā noriet, viņi kļūst pilnībā paralizēti līdz pat nākamajai dienai. Vecāki uzskata, ka abi dēli acīmredzot ir atkarīgi no saules, un tā tas ir jau kopš dzimšanas. Vietējā ciematā viņi ir iesaukti par “saules bērniem.”

Bērnu tēvs Muhameds Hašims uzskata, ka dēli iegūst enerģiju no saules. Tomēr šī vienkāršā teorija tika apgāzta, jo ārsti mēģināja zēnus turēt pilnīgi aptumšotā telpā, kur neiespīd saules gaisma, bet nenovēroja nekādus simptomus. Saules ietekmes teorijai neatbilst arī tas, ka viņi ir tikpat aktīvi arī mākoņainā un lietainā laikā.

solar-kids-pakistan2-600x360

Zēni nāk no trūcīgas ģimenes un šobrīd atrodas ārstu uzraudzībā valsts galvaspilsētā Islāmābādā. Valdība viņiem nodrošina medicīnisko aprūpi un izmeklējumus, lai rastu izskaidrojumu šim stāvoklim. Asins paraugi ir nosūtīti arī ārvalstu speciālistiem, cerot atrast pavedienus, ko Pakistānas ārsti varbūt ir palaiduši garām.

Pakistānas Medicīnas zinātņu institūta profesors Džaveds Akrams cenšas palīdzēt zēniem , bet nespēj atrast izskaidrojumu dīvainajiem simptomiem. “Mēs šo gadījumu uzskatām par izaicinājumu. Mūsu ārsti veic pārbaudes, lai noteiktu, kāpēc zēni dienas laikā ir aktīvi, bet pēc saulrieta nespēj atvērt acis, parunāt vai paēst.”

Interesanti, ka zēnu vecāki ir māsīca un brālēns, un daži ārsti domā, ka tas kaut kādā veidā varētu izskaidrot slimību, jo viņiem ir četri bērni un šādi paši simptomi ir parādījušies arī vienu gadu vecajam dēlam.

Lai arī ārsti nespēj izskaidrot šādas slimība cēloni, kopš ārstēšanās sākuma ir vērojami nelieli uzlabojumi. Pirms dažām dienām viņi pirmo reizi nakts laikā varēja pakustēties. Šoaibs un Abduls tomēr cer pilnībā atveseļoties un viņiem ir arī lieli nākotnes plāni. Šoaibs vēlas kļūt par skolotāju, bet Abduls vēlas būt Islāma pētnieks.

Avots: odditycentral.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment