Muļķīgākie tērpi vīriešu modē

Tas ir pieņemami, normāli un visādi citādi, ka vīrieši interesējas par modes jaunumiem un vēlas izskatīties labi, radot savu jauno tēlu. Lielākoties vīriešu modes pamati ir aizgūti no militārā stila. Tā tas bija ilgāku laiku, līdz mode pasaule nolēma, ka vīrieši var nēsāt arī sieviešu drēbes un sievietes var nēsāt vīriešu drēbes. Precīzāk, vairs pat nav nepieciešams apģērba iedalījumam- sieviešu/vīriešu. Vienkārši apģērbs.

Tas ir skaidrs, ka mode ir māksla un tādēļ arī apģērbu dizaina radītāji tiek dēvēti par modes māksliniekiem. Bieži vien tas ir kaut kas neizprotams, nepraktisks un ne visai estētiski baudām. Tas ir pārsteidzoši, ka augstā mode vēl spēj eksistēt. Augsto modi vidusmēra cilvēks nevar atļauties un, ja pat varētu atļauties, tad apšaubāmi, ka tās neērtās un nepraktiskās drēbes kāds iegādātos. Tālāk būs pāris piemēri, ko mums piedāvā augstā modes pasaule.

  1. Veste ar piešūtiem spoguļa vaļiemThis vest with mirrored whales on it.
  2. Brīnišķīgs savienojums- platas bikses ar paaugstināto jostasvietu un ādas veste, kura ir sabāzta biksēsThese wide-legged high-waisted pants and leather sleeveless top.
  3. Spīdīgs kombinezonsThis black sequined jumpsuit.
  4. Pidžama iziet ielāsThese scary shades and pajamas.
  5. Puķu puikasThis floral embroidered contrast suiting.
  6. Nākamā līmeņa mētelisThis jumpsuit.
  7. Pasargā seju no saules gaismasThis beak hat.
  8. Šķiet, ka šo vīru kāds centīgi mēģina nogalinātThis "everyone wants to kill me" ruff.
  9. Vīriešu kleita un rozā mētelītisThis face dress and pink overcoat.

Avots: buzzfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment