Mūrniece paziņo, ka Kristaps Valters no viņas esot zadzis naudu; Kristapa draudzene metas viņu aizstāvēt

Jauns skandāls Latvijas dzeltenajās aprindās – bijusī politiķe un Latvijā labi zināmā Linda Mūrniece publiski apvainojusi bijušo basketbolistu (un kādu laiku arī mīļoto vīrieti) Kristapu Valteru naudas zādzībā. 

 

Skandāls sākās sociālajā tīkla vietnē Twitter, kur Mūrniece mīklaini ierakstīja: “Uzminiet, kurš ir “Adolfs V”, kurš nozadzis manus kartes datus un pasūta jau otro dienu ēdienu no wolt?”

Vēlāk jau viņa, ar Facebook starpniecību, sīkāk aprakstīja, ka, izmantojot viņas kartes datus, ēdienu sev pasūta Kristaps Valters.

“Ap deviņiem vakarā atklāsme, ka kāds zog naudu no manas kartes, pasūtot ar tās datiem ēdienu no Wolt. Dažu ziņu rezultātā arī noskaidrojās, ka tas ir Kristaps Valters, kurš pats arī atzina, ka notikusi “kļūmīte”. Kur viņš dabūja datus? Ar manu karti ik pa laikam kāds no apkārtējiem aizskrien nopirkt kaut ko, ko palūdzu. Bet tikai vienam ienāk prātā saglabāt datus,” raksta Mūrniece!

https://www.facebook.com/murniecelinda/posts/10157430975838391

Bet ko par to saka Valters? Spied lasīt vairāk un uzzini!

 

Kristaps Valters un viņa draudzene Lāsma Jukone gan atbildi parādā nepalika.

[expander_maker id=”1″ more=”Lasīt vairāk” less=”Rādīt mazāk”]

Te vietā gan ir atgādināt, ka Lindu un Kristapu savulaik vienoja romatiskas attiecības!


Teksts no vēstures:

Bijušo iekšlietu ministri un tagadējo “Hotel Roma” vadītāju Lindu Mūrnieci vieno romantiskas attiecības ar kādreizējo Latvijas izlases basketbolistu Kristapu Valteru, vēstīts Intas Mengišas materiālā “Viņiem ir attiecības! Linda Mūrniece un Kristaps Valters” izdevumam “Kas Jauns”.

Kā raksta izdevums, par savu kopābūšanu pāris informējis tikai tuvākos draugus, no kuriem vairums bijuši patiesi pārsteigti.Lai arī publiski par attiecībām neziņo, sociālajos tīklos abi neslēpj simpātijas, publicējot kopīgas bildes.

Kā intervijā Jurim Vaidakovam atzina Valters, Linda bija viens no iemesliem, kāpēc viņš atgriezās Latvijā.

“Viņa mani uzvirzīja uz pareizā ceļa. Satiekot Lindu, esmu saticis cilvēku, kas izmainīja manu dzīvi. Esam daudz laika pavadījuši kopā, daudz runājuši. Linda man ir autoritāte,” pauda Kristaps.

Viņš piebilst, ka beidzot ir saticis cilvēku, kas beidzot viņu atbalsta un palīdz ar padomiem, nevis tikai prasa.

 


 

 

“Stulbs pārpratums atkal pārvērsts ažiotāžā (..). Es biju lieciniece, tas viss notika tik muļķīgi. Tagad no tā ir saceltabrēka. Ja gribētu atrisināt situāciju, rakstītu privāti. Bet nejau tas te interesē,” raksta Lāsma.

Lasi arī: Vācu psihologu tests: izvēlies kaķi un noskaidro savas patiesās spējas!

 Kristaps bija vēl atturīgāks!

“Teātris. Nav ko darīt cilvēkam. Jūk prātā,” viņš rakstīja.

[/expander_maker]

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment