Nemazgāt zobus pirms gulētiešanas patiesībā ir daudz ļaunāk, nekā biji domājis!

Aplikums sāk sacietēt un tad, kad tas ir pārkaļķojies, to vairs nevar noņemt vien ar zobu birsti – nāksies doties pie higiēnista.

Un kļūst tikai ļaunāk. Kad aplikums ir “uzaudzis”, smaganas to redz kā iekaisumu, kas noved pie citām veselības problēmām. Tas uzbrūk veselajiem audiem, liekot smaganām atkāpties no zobiem.

Bet tas nenotiks vienā naktī. Tomēr tas nenozīmē, ka drīksti izlaist zobu tīrīšanas reizi – tas ātri vien var sākt kļūt par ieradumu, no kā nevarēsi atradināties.

Lasi vēl: Līdz šim tu zobus esi mazgājis nepareizi – šie padomi palīdzēs atgūt zobu baltumu!

Zobārsts Kimberlijs Hams saka:

Nav svarīgi, vai tu mazgā zobus tieši pirms gulētiešanas. Nozīme ir tajā, ka tu mazgā zobus divas reizes 24 stundu periodā.”

Padomā par to – divas reizes dienā veltīt divas minūtes laika zobu tīrīšanai, lai ilgtermiņā tu justos labi, un nerastos nekādas veselības problēmas. Tas taču ir to vērts!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment