“Pārāk piedzērusies, lai man rūpētu” – meitene nogalina draudzenes stulbības dēļ!

Attēlu rezultāti vaicājumam “kayla mendoza”

Attēlu rezultāti vaicājumam “kayla mendoza”

Marisa Kantronio un Keitlina Ferante bija Keilas divas labākās draudzenes, kuras atradās mašīnā, kad notika negadījums un kā rezultātā abas meitenes zaudēja savu dzīvību.

Attēlu rezultāti vaicājumam “kayla mendoza”

Attēlu rezultāti vaicājumam “kayla mendoza”

Mendozai tika piespriests 24 gadu cietumsods, un viņa vairs nekad legāli nevarēs vadīt nevienu transportlīdzekli – nu viņa vairs neizskatās pēc tās jautrās, izskatīgās selfiju uzņēmējas – un nu noteikti viņai rūp!

Viņas brālēns Luiss Masejs saka: “Cilvēkiem vajadzētu zināt, ka viņa nav monstrs. Es pazīstu viņu visu savu dzīvi, un cilvēki cenšas viņu padarīt par briesmīgu cilvēku. Viņa ir cienījama, godīga un mīlama persona.”

Pati Mendoza pēc negadījuma bija stabilā veselības stāvoklī – viņai bija daudz ievainojumu, ieskaitot galvas traumu.  

Izmeklēšanā tiek pievērsts pārāk maz uzmanības tam, ko divas mirušās sievietes tajā vakarā darīja – “neviens nav spēris nekādu soli, lai izmeklētu, ko tajā naktī darīja pārējās divas sievietes. Mēs nedomājam, ka kāds šajā negadījumā ir palicis pilnīgi nevainīgs. Šīm sievietēm noteikti arī bija savi noslēpumi,” saka Mendozas brālēns.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu. Es tagad skatos pēc papildus ienākumiem, kas gūstami internetā – visādas akcijas no ražotājiem feisbukā, loterijās. Pēdējais hīts, ko esmu atradis uzspēlēt loteriju. Ja iesi caur šo saiti, dabūsi biļeti bez maksas (un es arī vienu tādu pašu) – kopā mēs , iespējams, ko vinnēsim – Rietumeiropā vai Amerikā, atšķirībā no Latvijas (atceramies neseno gadījumu, kas guvis plašu rezonansi sabiedrībā), izmaksas ir reālas.
    Protams, ka loterijas organizētājiem tas ir peļņu nesošs bizness. Naudu viņi saņem no spēlētājiem. Viss ir precīzi statistiski izrēķināts. Bet šeit ir iespēja viņu formulai likt vienu citu – spēlētāji apvienojas lielās grupās. Laimests katram atsevišķi nebūs miljonos, pat ne desmitos tūkstošu, bet, ja var , nopērkot 5-6-10 biļetes izcelt vairākus tūkstošus, tad tu jau esi plusā. Atgādināšu, ka ne katrā darba vietā tu, ja vien neesi partijām pietuvināts ierēdnis, valsts uzņēmuma padomē vai ar karjeru un brīvību riskējošs pateicību saņēmējs, tu vari saņemt vairākus tūkstošus mēnesī. Sevišķi, ja viss, kas jādara, ir pāris reizes mēnesī pa vakariem jāpasēž pie datora, izvēloties kombinācijas, uz kurām likt. Reģistrējies šeit, izvēlies biļetei numurus un piedalies spēlē pats, vai uzgaidi, lai tev atzvana brokeris un pasaki viņam, lai iekļauj tevi Raimonda sindikātā – tad kopā ar mani būsi uzvarētāju grupā.
    Dalībai spēlētāju grupā var reģistrēties šeit: http://ej.uz/777dzekpots

Leave a Comment