Priekšlaicīga ejakulācija ir teju neizbēgama, ja šī ķermeņa daļa ir pārāk liela – bet tu vari to izmainīt

Tava vidukļa apkārtmērs varētu būt viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ tev nākas saskarties ar priekšlaicīgu ejakulāciju.

Pētījumā, kurā piedalījušies 100 vīrieši noskaidrots, ka tiem stiprā dzimuma pārstāvjiem, kuru vidukļa apkārtmērs pārsniedz 102 centimetrus ir divreiz lielāka iespēja saskarties ar priekšlaicīgu ejakulāciju, salīdzinot ar mazāka vidukļa īpašniekiem.

Tāpat noskaidrots, ka 51% vīriešu, kuriem konstatēta priekšlaicīga ejakulācija noteikts arī metaboliskais jeb vielmaiņas sindroms. Metaboliskais sindroms ir dažāda veida cukura vielmaiņas traucējumi organismā, kas palielina risku saslimt ar 2. tipa cukura diabētu, kā arī sirds un asinsvadu slimībām. Šīs slimības galvenās pazīmes ir: augsts asinsspiediens, viduklis, kas lielāks par 102 centimetriem, paaugstināts triglicerīdu daudzums asinīs.

Izrādījās, ka teju katrs ceturtais vīrietis, kuram ir ejakulācijas problēmas, atbilda metaboliskā sindroma kritērijiem.

Starp tiem, kuriem novērota priekšlaicīga ejakulācija, vīrieši ar metabolisko sindromu vidēji ejakulēja krietni ātrāk par tiem, kuriem tas netika novērots, attiecīgi 1 minūtē un 49 sekundēs ar metabolisko sindromu, 3 minūtēs un 43 sekundēs bez tā.

Ir dažādi izskaidrojumi, kādēļ metaboliskais sindroms izraisa arī priekšlaicīgu ejakulāciju. Paaugstināts cukura līmenis asinīs izraisa nervu problēmas, kā arī pazemina slāpekļa oksīda ražošanu ķermenī, zinātnieki apliecina, ka abi šie faktori nozīmīgi samazina erekcijas laiku.

Lasi vēl: 10 lesbietes atklāti par to, kas patiesībā notiek viņu guļamistabā. Beidzot tu to uzzināsi!

Paaugstināts asinsspiediens arī noved pie pārlieku spēcīgas simpātiskās nervu sistēmas stimulācijas, kas arī rezultējas ar priekšlaicīgu ejakulāciju. Un vēdera daļas aptaukošanās – kuru raksturo izteikta vēdera izmēra palielināšanās – izraisa vīrišķā hormona testosterona pārveidošanos par sievišķo hormonu estradiolu, kas savukārt samazina libido un vīrišķo dzimumorgānu veiktspēju, kā arī paaugstina nervu sistēmas aktivitāti.

Lai apstiprinātu pētījumus zinātniekiem jāveic papildus pētījumi, kuru ietvaros jānoskaidro vai metabolisko sindromu ietekmējošie faktori ir kontrolējami ar diētas, medikamentu un fizisku aktivitāšu palīdzību.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment