Sieviete katru dienu hipnotizē bērnus, lai tie darītu, ko viņa grib. Moderni vai ekstrēmi?

Viņa šo klīnisko metodi izmanto, lai palīdzētu pārvarēt bailes no publiskas runāšanas vai uzlabotu koncentrēšanās spējas.  “Es bieži hipnotizēju vīru un bērnus, lai tie izdarītu ko man pa prātam,” viņa atklāj izdevumam Barcroft Media. “Mēs uzturam mājsaimniecību. Bieži vien pielieku pūles, lai bērni spētu padarīt vajadzīgos darbus, tādējādi viss tiek efektīvi izdarīts.”

Lizas 17 gadus vecā meita Raina pastāsta, ka vienmēr zinājusi par mātes hipno-audzināšanas metodēm, viņa atzīstas, ka tās pozitīvi ietekmējušas dzīvi. “Atbrīvošanās no stresa un pašizpausme ir lieliskas spējas, esmu pateicīga, ka mamma man tās iemācījusi,” Raina skaidro. “Tas vēl joprojām mani iespaido un palīdz attīstīties.”

Lizas vīrs Braiens Nejs apgalvo, ka viņam nav iebildumu laiku pa laikam tikt hipnotizētam, viņš smejoties piemetina: “Varbūt viņa mani nohipnotizējusi, tādēļ tā domāju.” Lizas 19 gadus vecais dēls atzīstas, ka hipno-audzināšanas metode dažkārt var kļūt pārāk uzbāzīga. “Tas kļūst par traku, viņa cenšas mūs nohipnotizēt katrā situācijā, tas ir par traku. Viņa visu laiku cenšas “ielīst” tavā galvā,” viņš skaidro.

Lai arī nav zinātnisku pierādījumu tam, ka hipnoze ir labs audzināšanas līdzeklis, Liza Makenberga ir pārliecināta, ka tā patiesi darbojas. Hipnoze un audzināšana ir dabiska kombinācija. “Ja mēs iemācāmies hipno-audzināšanu, mēs spējam iemācīties hipnotizēt bērnus, lai tie būtu paklausīgi, atsaucīgi, mierīgi un lai tiem piemistu labi mācību ieradumi.”

Lisa-Machenberg

Makenberga stāsta, ka pēdējo 23 gadu laikā via nohipnotizējusi aptuveni 1000 bērnu. Hipnozes sesija pie viņas maksā 125 ASV dolārus stundā, viņa vecākiem pastāsta arī par stratēģijām, kuras izmantojamas mājās. Dažkārt viņa bērniem māca pašhipnozes paņēmienus.

Lai arī Liza varētu daudz ko panākt ar hipnozi, viņa pati apgalvo, ka to izmanto tikai labiem mērķiem. “Mēs varam nohipnotizēt savus bērnus, lai tie būtu tik labi, cik vien var būt,” viņa skaidro. “Šādi mēs varam risināt konfliktus brīnišķīgā, mierīgā ceļā. Šī metode ne tikai padara bērnus labus, bet palīdz viņiem kļūt par spējīgiem pieaugušajiem.”

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Nabaga gimenes locekļi…
    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.
    Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi!

Leave a Comment