Šo sievieti nosoda visi – nekad neuzminētu, cik daudz dāvanu viņa pērk bērniem Ziemassvētkos!

Jau pagājušajā gadā Emma Tapinga internetā publicēja dāvanu skaitu, ko ir iegādājusies katram bērnam – 87 dāvanas! Un nejau kopā, bet katrs bērns saņēma šādu dāvanu skaitu. Pēc šī paziņojuma sieviete tika ļoti nosodīta par bērnu izlutināšanu un “sabojāšanu”, jo, ja bērnībā bērns saņem šādu skaitu dāvanu, viņš noteikti vēlāk nespēs novērtēt dāvinājumu prieku un vērtību.

5

Pati māte saka, ka visi apvainojumi viņai ir gājuši gar ausīm – tie neatturēs viņu arī šogad no tādiem pašiem Ziemassvētkiem, bet šoreiz viņa savu latiņu ir pacēlusi, katram bērnam iegādājoties 96 dāvanas, lai gan bērni vēl neizmanto vairākas no iepriekšējā gadā dāvinātajām lietām.

Šogad Emma sākusi Ziemassvētku iepirkšanos jau jūlijā, kad, apbruņojusies ar koferiem, viņa devās uz veikaliem, lai iegādātos visu, ko varētu iekārot bērna acs.

2

Māte saka, ka pats labākais dāvanu dāvināšanā ir bērnu sejas brīdī, kad dāvanas tiek atvērtas.

Lasi vēl: Tu neticēsi, ko šī sieviete izdarīja, lai izvairītos no Ziemassvētku ballītēm – pilnīgs ĀRPRĀTS!

Runājot par pagājušajā gadā iegūto slikto slavu, Emma saka:

Kad tas notika, man bija sajūta, ka ir jānostājas bērnu pusē, sakot, ka viņi nav izlutināti. Man šķita, ka man ir jāattaisnojas par to, ko es daru, bet šobrīd man ir pilnīgi vienalga, ko citi par to domā. Šogad es ielikšu internetā bildi ar savu Ziemassvētku egli un dāvanām – ja tev tas nepatīk, turpini skatīties ko citu un priecājies, ka neesmu tava māte!”

4

Viņa saka, ka savus bērnus palutina tikai Ziemassvētkos – pārējā gada laikā viņa to nedarot. Viņa apgalvo, ka zina, ka mazliet šauj pār strīpu, bet viņai ļoti patīkot Ziemassvētku maģiskā sajūta, kurai sieviete nespēj pretoties.

3

Emmas meitas saka, ka viņām patīk svētkos saņemt tik daudz dāvanu. Meita Mia saka: “Man patīk saņemt daudz dāvanu, kuram gan tas nepatiktu? Bet es neteiktu, ka mēs esam izlutināti. Visu, ko mēs varētu dabūt gada laikā, mēs saņemam vienā dienā. Man patīk. Lai gan lielais dāvanu skaits ieviesa zināmu nekārtību manā istabā – visam nebija vietas. Dāvanas nācās likt kastēs un novietot uz skapjaugšas.”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 250 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera: biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. Apjomīgas 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no vairākiem simtiem, tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?
    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Laimīgo Biļeti jau tagad:

Leave a Comment