Šokējoši: šoferis nogalina pasažieri autobusā. Kā tas notika?

Kāda čīliete nomirusi no traumām, kas gūtas pēc izkrišanas pa braucoša autobusa durvīm, kā izrādās, autobusa šoferis atvēris durvis strīda laikā ar pasažieri.
51 gadu vecā Sandra Vergara Cisternas pēc izkrišanas nogādāta slimnīcā, bet, diemžēl, no gūtajām traumām tur mirusi. No autobusa pasažiere izkrita, kas izņēmusi no kabatas mobilo telefonu, ar kuru nofilmēt autobusa šoferi, kurš atteicies viņai piešķirt studentu atlaidi.

1
54 gadus vecais Fernando Irribara apcietināts, uz aizdomu pamata par slepkavības izdarīšanu. Autobusa ekspertīzē secināts, ka tā durvis darbojas nevainojami, liekot saprast to, ka tās atvērtas apzināti.
Šoferi aizstāvošais advokāts apgalvo, ka sievietes nāve bija negadījums un, ka šoferis neievēroja, ka Sandra pret autobusa durvīm balstās ar muguru.
Mirušās sievietes piederīgie viņas nāvē vaino autobusa šoferi, ja vīrieti atzīs par vainīgu, viņš nākamo dekādi pavadīs cietumā.

2
Sandra nesen bija izšķīrusies no vīra un iestājusies koledžā, lai apgūtu sociālā darbinieka profesiju.
Notikušo fiksējušas autobusā esošās novērošanas kameras, video materiālā redzams, ka sieviete bezpalīdzīgi izkrīt pa autobusa durvīm.
Apgabala prokurors apgalvo: “Ekspertīze pierādījusi, ka durvis darbojas kā nākas, tas redzams arī video materiālā.
Šoferis zināja, ka šī sieviete atrodas durvju zonā, kad atgadījās šis incidents.”
Eksperti turpina analizēt Sandras uzņemto video, ko viņa nofilmējusi ar mobilo telefonu, lai izlemtu vai sodīt vīrieti par slepkavību ar tīšu nodomu vai aiz neuzmanības.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment