Tas, kas notika ar šo sievieti, var atgadīties ar ikvienu – vainīgais jau atklāts (VIDEO)

Viens no šo trīs vīriešu kompānijas metro stacijā Berlīnē, Vācijā, ar kāju pagrūda sievieti no mugurpuses, kā rezultātā viņa nokrita, ar seju atsitoties pret pēdējiem 3 pakāpieniem.

26 gadus vecajai sievietei palīdzēja kāds garāmgājējs, izsaucot ātro palīdzību. Sieviete ar smagiem miesas bojājumiem tika nogādāta slimnīcā.

Lūk, arī video materiāls:

PAPILDINĀJUMS: Vainīgais vīrietis šobrīd jau ir atrasts un pret viņu uzsākts kriminālprocess! 

Lasi vēl: 15 lietas, kas iespējamas tikai Krievijā; #6 šausmas!

Aicināsim jūs būt vērīgiem un uzmanīgiem! Ja novērojat ko līdzīgu pie mums Latvijā, nekavējoties celiet traci, lai kopīgiem spēkiem aizturētu šādus ļaundarus, kā arī izsauciet policiju, lai noziedznieki saņemtu pēc nopelniem. Sniedziet palīdzīgu roku šādu ļaundaru upuriem!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

    • <cite class="fn">Oto</cite>

      Jeb vienu ta var gadities smiekligi cik zinu vina vinu ticibu aizskara un pazemoja dzeki tapat ka irija del sievietes nirgasanos neilaida nakts kluba irs vinas sagaidija un noshava taka sievietes ne viss jums ir atlauts

Leave a Comment