Uzmanību! Ja moka slāpes, tas var liecināt par nopietnu slimību

udens

Jums ir diabēts

Cukura diabēta gadījumā liekais cukurs asinīs krasi palielina urīna izdalīšanos. Būtiska pazīme ir tā, ka cilvēks daudz dzer, taču slāpes tik un tā nepierimst. Ja ir šādi vai līdzīgi simptomi, obligāti jāpārbauda cukura līmenis asinīs un nekavējoties jāvēršas pie ārsta.

Jūs esat pārcietis galvas smadzeņu traumu

Reizēm stipras slāpes jūtamas pēc galvas smadzeņu traumas vai neiroķirurģiskas operācijas.

Lasi vēl: Vai tiešām dienā jāizdzer 8 glāzes ūdens? Lūk, kāpēc dzeršana, kad nejūti slāpes, var NOGALINĀT

Jums ir paaugstināts hormonu līmenis

Pastiprinātas epitēlijķermenīšu sintēzes rezultātā pirmajā vietā izvirzās slāpju sajūta. Bez slāpēm epitēlijķermenīšu hiperfunkcijai raksturīgas arī kaulu sāpes, ātrs nogurums, muskuļu vājums un strauja ķermeņa svara samazināšanās. Šajā gadījumā novērst problēmu saviem spēkiem nav iespējams, tāpēc jāvēršas pie ārsta.

Jums ir neveselas nieres

Bojātas nieres zaudē spējas aizturēt ūdeni. Slāpes mēdz būt pielonefrīta, glomerulonefrīta, hidronefrozes un nieru policistozes gadījumā. Nieru slāpes atšķiras ar to, ka tās saglabājas pat tad, kad izdalītā urīna daudzums samazinās un parādās tūska. Šajā gadījumā slāpes norāda uz nieru mazspēju – gana bīstamu stāvokli, kas bieži tiek atklāts pārāk vēlu. Laikus pievērsta uzmanība slāpēm palīdzēs paglābt nieres no tālākas noārdīšanās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment